ΚΟΣΜΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις: Τι πραγματικά συνέβη στη μικρή Μαντλίν - Η νταντά σπάει τα σιωπή της

Ραγδαίες εξελίξεις: Τι πραγματικά συνέβη στη μικρή Μαντλίν - Η νταντά σπάει τα σιωπή της

Μετά από 10 χρόνια η νταντά της μικρής Madeleine MacCann λύνει τη σιωπή της και περιγράφει τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ της εξαφάνισης της μικρής.

Η νταντά, που θέλησε να κρατήσει κρυφό το όνομά της, εργαζόταν στο πορτογαλικό θέρετρο όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν στις 3 Μαΐου 2007.

PROD Madeleine McCann missing 1

Η εικόνα του πατέρα της μικρής Μαντλίν, όταν συνειδητοποιεί ότι το παιδί του έχει εξαφανιστεί, θα μείνει για πάντα στο μυαλό της. Σε μία συγκλονιστική εξιστόρηση των όσων συνέβησαν το επόμενο πρωινό της εξαφάνισης, η νταντά περιγράφει την απελπισία των γονιών της Μαντλίν, οι οποίοι έψαχναν απεγνωσμένα ένα ίχνος της μικρής.

«Την πήραν», φώναζε τρεμάμενος ο Gerry MacCan στη γυναίκα του, ενώ προσπαθούσε να την παρηγορήσει.

PROD Madeline McCann missing

Το θέρετρο από όπου εξαφανίστηκε ήταν, όπως υποστήριξε, τόσο επικίνδυνο που έδιναν στις νταντάδες σφυρίχτρες βιασμού και τους έλεγαν να μη βγαίνουν έξω μόνες.

PROD The Mccanns Apartment

Επέκρινε τον τρόπο που η πορτογαλική αστυνομία χειρίστηκε την εξαφάνιση του 3χρονου κοριτσιού. «Η Kate πηγαινοερχόταν. Της είχε συμβεί ό,τι χειρότερο. Έκλαιγε και ήταν σε άσχημη κατάσταση ενώ και ο Gerry ήταν απίστευτα πιεσμένος. Θυμάμαι να ψάχνει ακόμα και κάτω από τα αυτοκίνητα. Δεν μπορώ να το ξεχάσω».

Η αστυνομία, όπως σημείωσε, έχασε ολόκληρα κομμάτια των πληροφοριών κατά τη διάρκεια της έρευνας και χρειάστηκαν 90 λεπτά για να φτάσουν στο σημείο. Ενώ ξεκαθαρίζει, ότι δεν υπήρχε περίπτωση να είχαν οποιαδήποτε ανάμειξη οι γονείς στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Μια από τις νταντάδες που πρόσεχαν τότε τη μικρή Μαντλίν ήταν και η 20χρονη Catriona Baker. Την ημέρα που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν είχε περάσει σχεδόν έξι ώρες με το παιδί.

Δεν ήταν με τους McCanns όταν χτύπησε ο συναγερμός για την εξαφάνισή της λίγο πριν από τις 22:00 το βράδυ. Ωστόσο συμμετείχε στις έρευνες λίγο μετά τις 23:30 όταν τελείωσε τη βάρδιά της ως νυχτερινή babysitter.

Σχετικές ειδήσεις