ΚΟΣΜΟΣ

Τα σεξουαλικά παιχνίδια έγιναν τρόμος! Δεν φαντάζεστε τι φρικιαστικό τής έκανε στα γεννητικά όργανα

Τα σεξουαλικά παιχνίδια έγιναν τρόμος! Δεν φαντάζεστε τι φρικιαστικό τής έκανε στα γεννητικά όργανα

Εφιαλτικές στιγμές στα αδίστακτα χέρια ενός σαδομαζοχιστή έζησε μια νεαρή Βρετανίδα, η οποία, αναζητώντας μια «ιδιαίτερη» σεξουαλική εμπειρία, παραλίγο να γίνει… ψητή!

Η μικροκαμωμένη 27χρονη, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους, αποφάσισε να υποκύψει στις προτροπές, αλλά και στα ακραία βίτσια του 43χρονου Keiren Batten, ο οποίος την κατηγορούσε ότι είναι πολύ βαρετή στο κρεβάτι.

Λάτρης του σαδομαζοχισμού αυτός, αφού την έδεσε σε έναν ειδικά σχεδιασμένο για φετίχ πίνακα, τη βασάνισε με μια αυτοσχέδια συσκευή για ηλεκτροσόκ!

Όπως ακούστηκε μάλιστα στο δικαστήριο, προκαλώντας σοκ ακόμα και στους δικαστές, δεν δίστασε να «τινάξει» τα γεννητικά της όργανα με 240 volts!

«Άρχισε σαν κάτι από τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι, ωστόσο γρήγορα τα πράγματα ξέφυγαν», εξομολογήθηκε η άτυχη γυναίκα, υποστηρίζοντας ότι ο Batten «είχε εμμονή με σαδομαζοχιστικές σεξουαλικές πρακτικές».

«Τη χρησιμοποίησε για να ικανοποιήσει τις επικίνδυνες σεξουαλικές επιθυμίες του. Είναι σαδιστής», ανέφερε ενώπιον των ενόρκων η δικηγόρος της, Simon Wilshire.

Sadomasochism

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος, όχι μόνο υποστήριξε πως όλα έγιναν με τη συγκατάθεση της 27χρονης η οποία «δέχθηκε να κάνουν κίνκι σεξ», αλλά χρησιμοποίησε τη μηχανή για ηλεκτροσόκ στον εαυτό του…

Σύμφωνα ωστόσο με τον εισαγγελέα, το θύμα μπορεί αρχικά να συμφώνησε, ωστόσο όταν συνειδητοποίησε πως ο παρτενέρ της ξεπέρασε τα όρια που είχε προφανώς (;) θέσει, του ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει.

Η Βρετανίδα δεν δίστασε πάντως να αποκαλύψει σοκαριστικές λεπτομέρειες από τη συνεύρεσή τους.

«Πρώτα με έδεσε στο κρεβάτι με ένα σχοινί και ένιωσα πολύ άβολα. Συνέχισα όμως γιατί με έλεγε πολύ βαρετή. Δεν είχα ξανακάνει ποτέ κάτι ανάλογο με κανέναν», εκμυστηρεύτηκε, συμπληρώνοντας: «Μετά έφερε έναν πίνακα και νόμισα ότι θα γελούσε, ωστόσο ήταν πολύ σοβαρός. Αρχικά δεν ήταν τόσο τρομερό και νόμιζα ότι το μαστίγιο θα μου πρόσφερε ευχαρίστηση, αλλά μετά από λίγο πονούσα φρικτά. Μου έκανε μελανιές, ωστόσο ήμουν δεμένη και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τρόμο που ένιωσα όταν συνέδεσε το ηλεκτροσόκ με τα γεννητικά μου όργανα και το άναψε. Ήταν πραγματικό βασανιστήριο και νόμισα πως θα πεθάνω».

Ο Batten αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα τον εκδικήθηκε, καταγγέλλοντάς τον στην αστυνομία, όταν έπαψε να τη βλέπει.

Η δίκη συνεχίζεται...

Σχετικές ειδήσεις