ΚΟΣΜΟΣ

Καθηγήτρια γαλλικών έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε μαθητές και έκανε σεξ με τουλάχιστον τρεις (Pics)

Καθηγήτρια γαλλικών έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε μαθητές και έκανε σεξ με τουλάχιστον τρεις (Pics)

Μία καθηγήτρια στον Καναδά η οποία απάτησε κατ’ εξακολούθηση τον σύζυγο της, ακόμη και με τρεις ανήλικους μαθητές της, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης. Η Ζακλίν Μακ Λάρεν 36 ετών, κρίθηκε ένοχη ότι είχε «καυτό τρίο» με δύο από αυτούς, αλλά και για αποστολή γυμνών σέλφις σε πλειάδα εφήβων μαθητών της.

Η γυναίκα - «αρπακτικό» αντιμετώπισε αρχικά 42 κατηγορίες που αφορούσαν οχτώ αγόρια ηλικίας 13 έως 16 ετών, εκ των οποίων οι έξι ήταν μαθητές της.

1495437428795116351 copy

Η Μακ Λάρεν ομολόγησε την ενοχή της σε επτά σεξουαλικά αδικήματα και οδηγήθηκε στη φυλακή για δύο χρόνια, την Παρασκευή 19 Μαΐου, ενώ παράλληλα καταγράφηκε στους καταλόγους της αστυνομίας ως παιδεραστής.

Capture2

Εκτός από την ποινή φυλάκισης δύο ετών και τους περιοριστικούς όρους επιπλέον δυο ετών μετά την αποφυλάκιση της, το δικαστήριο της απαγόρευσε τη χρήση οποιωνδήποτε social media και την παρουσία της κοντά σε παιδικές χαρές ή δημόσιους χώρους όπου συχνάζουν παιδιά έως και δέκα χρόνια μετά την αποφυλάκιση της.

14954374281618294896

Αν και η διεύθυνση του σχολείου στο οποίο δίδασκε γαλλικά την είχε προειδοποιήσει το 2013 να σταματήσει να κάνει αιτήματα φιλίας προς μαθητές της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκείνη, σύμφωνα με τη δικογραφία, όχι μόνο δεν υπάκουσε αλλά άρχισε να στέλνει σε ανήλικα αγόρια γυμνές φωτογραφίες κάθε σημείου του σώματος της. Μάλιστα, το 2014, «αφού αγόρασε μπύρες και τις κατανάλωσε με δύο παιδιά στη συνέχεια έκανε στοματικό σεξ μαζί τους στο αυτοκίνητο της».

pri 40433663

Η Μακ Λάρεν, ανάμεσα σε άλλες, παραδέχθηκε την ενοχή της στις κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση, σεξουαλικό δέλεαρ και κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Jaclyn McLaren from QNet News on Vimeo.

Πηγή: Mirror


Σχετικές ειδήσεις