ΚΟΣΜΟΣ

Διαστημικές... τσάντες και πουλόβερ! Μία νέα γαλαξιακή capsule συλλογή...

Διαστημικές... τσάντες και πουλόβερ! Μία νέα γαλαξιακή capsule συλλογή...

Εμπνευσμένη από την Εθνική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής και Διαστήματος (NASA) η Pre-Fall capsule συλλογή «Coach Space» του πολυτελούς brand Coach κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση.

Η σειρά περιλαμβάνει τσάντες διακοσμημένες με πλανήτες, διαστημόπλοια, αξεσουάρ με θέμα τη NASA, μαζί με πουκάμισα, πουλόβερ και σακάκια που θα αποτελέσουν την τέλεια στολή για μια διαστρική περιπέτεια. Ένα ζευγάρι μεταλλικά ψηλά sneakers, ρετρό patch με φράσεις όπως «Πιστεύω» και «Ερχόμαστε Ειρηνικά», που δίνουν αίσθημα αισιοδοξίας, κολεγιακού τύπου τζάκετ με το σήμα της NASA και μοτίβα με τον Rexy τον δεινόσαυρο (Rexy the Dino) ανεπίσημη μασκότ της Coach να φορά διαστημικό κράνος, πορτοφόλια, μπρελόκ συνθέτουν τη διαστημική συλλογή.

Στην ιστοσελίδα του brand αναφέρεται ότι η συλλογή είναι εμπνευσμένη από «τους Αμερικανούς ονειροπόλους και εξερευνητές που πιστεύουν ότι όλα είναι δυνατά». Με vintage μοτίβα σε σύγχρονα σχέδια, η συλλογή δίνει μία old school αλλά και φουτουριστική ατμόσφαιρα. Τα κομμάτια μοιάζουν σαν να είναι του 1967 ή του 2027 αν και είναι του 2017, σημειώνεται στην ιστοσελίδα της Coach.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις