ΚΟΣΜΟΣ

Παρίσι: Γκαζάκια και όπλα βρέθηκαν στο όχημα που έπεσε πάνω στο αστυνομικό βαν - Νεκρός ο οδηγός

Παρίσι: Γκαζάκια και όπλα βρέθηκαν στο όχημα που έπεσε πάνω στο αστυνομικό βαν - Νεκρός ο οδηγός

Ο άδρας έπεσε με το όχημά του πάνω σε βανάκι της αστυνομίας στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, χωρίς να τραυματίσει κάποιον

Γκαζάκια, περίστροφα και τουφέκια εφόδου Καλάσνικοφ βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος που έπεσε πάνω στο αστυνομικό βαν στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο Παρίσι, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Κολόμπ έκανε λόγο για μια «απόπειρα επίθεσης». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οδηγός έχασε την ζωή του.

Ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ακόμη σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ότι βρέθηκαν «εκρηκτικά» εντός του οχήματος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Για μια ακόμη φορά οι δυνάμεις ασφαλείας της Γαλλίας βρέθηκαν στο στόχαστρο», υπογράμμισε ο Κολόμπ.

Αυτή η επίθεση «δείχνει μία ακόμη φορά ότι το επίπεδο της απειλής στη Γαλλία είναι εξαιρετικά αυξημένο» συμπλήρωσε ο Κολόμπ κι ενώ η Γαλλία παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τις επιθέσεις του Νοεμβρίου του 2015.

«Για εκείνες κι εκείνους που διερωτώνται για την αναγκαιότητα να εφαρμόζουμε τέτοιου είδους νόμους, το βλέπουμε σήμερα ότι η κατάσταση στη Γαλλία το επιβάλλει, ότι εάν θέλουμε να εγγυηθούμε με αποτελεσματικότητα την ασφάλεια των πολιτών μας, πρέπει να λαμβάνουμε συγκεκριμένο αριθμό μέτρων» επιβεβαίωσε ο υπουργός, που αναμένεται να παρουσιάσει την Τετάρτη ένα νέο αντιτρομοκρατικό νομοσχέδιο.

Δείτε συγκλονιστικό βίντεο, οι Αρχές βγάζουν από το όχημα το δράστη!

Σχετικές ειδήσεις