ΚΟΣΜΟΣ

Τι συνέβη στην Elise; Η ανατριχιαστική φωτογραφία της πριν βρεθεί κρεμασμένη στο «νησί του θανάτου»

Τι συνέβη στην Elise; Η ανατριχιαστική φωτογραφία της πριν βρεθεί κρεμασμένη στο «νησί του θανάτου»

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το θάνατο της Elise Dallemagne, η σορός της οποίας εντοπίστηκε μισοφαγωμένη από σαύρες, στο νησί Koh Tao της Ταϊλάνδης, όπου είχε βρεθεί για διακοπές.

Μία χαμηλής ανάλυσης ασπρόμαυρη και ανατριχιαστική φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, που απεικονίζει μία γυναίκα να διασχίζει ένα μονοπάτι στις 21 Απριλίου, είναι, σύμφωνα με τις Αρχές του νησιού, το τελευταίο ντοκουμέντο που δείχνει ζωντανή την Elise.

elise3

Η 30χρονη Βελγίδα βρέθηκε νεκρή στο «Νησί του Θανάτου», όπως αποκαλείται το Koh Tao εξαιτίας των ανεξήγητων θανάτων τα τελευταία 3 χρόνια, κρεμασμένη και μισοφαγωμένη από σαύρες επτά ημέρες μετά το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο, στις 28 Απριλίου. Οι Αρχές του νησιού απέδωσαν το θάνατό της σε αυτοκτονία, με την οικογένειά της να αμφισβητεί το πόρισμα.

41DC3F6200000578 0 image m 5 1498818358673

Μάλιστα, το μυστήριο γύρω από το θάνατό της περιπλέκει ακόμα περισσότερο, η αποκάλυψη ότι είχε χρησιμοποιήσει πλαστή ταυτότητα για να νοικιάσει το κατάλυμα, όπου διέμενε πριν βρεθεί νεκρή.

Χρησιμοποίησε το επώνυμο Dupuis για να καταφέρει να κάνει check in στο Triple B Hotel στο Mae Hat bay στις 19 Απριλίου, ζητώντας το φθηνότερο δωμάτιο.

«Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά νέα στοιχεία διότι ήταν ένας αφύσικος θάνατος, αλλά δεν έχουμε βρει τίποτα», τόνισε ο αστυνομικός Preecha Kladsawad. Η μητέρα της 30χρονης αρνείται να πιστέψει την εκδοχή των γεγονότων που δίνει η αστυνομία, καθώς πιστεύει πως οι αρχές δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία σε μια σειρά 7 θανάτων τουριστών τα τελευταία χρόνια.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Elise ζούσε ως μέλος μίας θρησκευτικής οργάνωσης σε κοντινό νησί.