ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό το νησί έχει ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν!

Αυτό το νησί έχει ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν!

Βρίσκεται στο ακρωτήριο Meikle Ross στη νότια ακτή της Σκωτίας και ονομάζεται Little Ross, αυτό το νησί των 29 στρεμμάτων έχει πωλητήριο, όμως η τιμή του δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς.

Σε αυτό το ερημικό νησάκι υπάρχει ένα εξοχικό σπίτι με 6 υπνοδωμάτια και μια αυλή, και μάλιστα το Little Ross είναι εκτός δικτύου, καθώς λειτουργεί με ισχύ που παράγεται από μια μικρή ανεμογεννήτρια και ηλιακούς συλλέκτες.

Η τιμή του, όμως, δεν είναι τόσο υψηλή, όσο θα περίμενε κανείς, λόγω του σκοτεινού παρελθόν του. Όποιος ενδιαφέρεται να το αποκτήσει θα πρέπει να δώσει το ποσό των 325.000 δολαρίων, όμως, θα πρέπει να μάθει να ζει με το ένοχο μυστικό του νησιού.

4ddc4d22596d2fab52754845ea18e49f

Το νησί έγινε πρωτοσέλιδο το 1960, μετά τη δολοφονία του φαροφύλακα Hugh Clark, 64 ετών, από τον γραμματέα του τοπικού RNLI (φιλανθρωπική οργάνωση) και το γιο του που είχε επισκεφτεί το νησί για μεσημεριανό γεύμα και περίπατο.
Μετά από ένα ανθρωποκυνηγητό ο Robert Dickson, 24 ετών, συνελήφθη και βρέθηκε ένοχος για δολοφονία.

Αρχικά καταδικάστηκε σε θάνατο, αλλά πέντε ημέρες πριν από την εκτέλεση του, η ποινή άλλαξε σε ισόβια κάθειρξη. Αργότερα αυτοκτόνησε.

Σχετικές ειδήσεις