ΚΟΣΜΟΣ

Ανακάλυψε ότι επί 10 χρόνια σύζυγός της την βίαζε στον ύπνο της και τραβούσε βίντεο

Ανακάλυψε ότι επί 10 χρόνια σύζυγός της την βίαζε στον ύπνο της και τραβούσε βίντεο

Σε εννέα χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ένας άνδρας στο Νιουκάστλ επειδή βίαζε την σύζυγό του, στον ύπνο της, βιντεοσκοπώντας μάλιστα τις πράξεις του.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 30 ετών, ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του για περισσότερα από 10 χρόνια και ξεκίνησε να την κακοποιεί εν αγνοία της, από τον Σεπτέμβριο του 2016.

Το 2017, η γυναίκα ανακάλυψε τα βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο εκείνος ξέχασε μία ημέρα στο σπίτι τους, όταν πήγε στη δουλειά του.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην ακροαματική διαδικασία, μετά την τρομακτική ανακάλυψη η γυναίκα επικοινώνησε με τον σύζυγό της, λέγοντάς του ότι ανακάλυψε τα βίντεο σε μία εφαρμογή στο κινητό του και του είπε: «μόλις παρακολούθησα βίντεο στο τηλέφωνό σου, στα οποία φαίνεσαι να με βιάζεις». Ο άνδρας δεν επέστρεψε σπίτι και παραδόθηκε στην αστυνομία, λέγοντας στους αξιωματικούς: «έκανα σεξ με την σύζυγό μου, χωρίς τη συναίνεσή της. Το ανακάλυψε και είδε τα βίντεο στο κινητό μου».

Σε δήλωσή της, η γυναίκα ανέφερε ότι από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι ο σύζυγό της την κακοποιούσε ήρθαν τα πάνω κάτω στη δική της ζωή αλλά και των παιδιών τους και ότι δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει όλα όσα είχαν συμβεί.

«Δεν μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι ήταν ικανός να κάνει κάτι τέτοιο. Με ξεγέλασε τελείως. Δεν θέλω να τον ξαναδώ», είπε το θύμα.

Σχετικές ειδήσεις