ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφόνησε άγρια τη σύντροφό του γιατί φώναξε το όνομα του πρώην της κατά τη διάρκεια του σεξ (pics)

Δολοφόνησε άγρια τη σύντροφό του γιατί φώναξε το όνομα του πρώην της κατά τη διάρκεια του σεξ (pics)

Σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ο 26χρονος Fidel Lopez για τη φρικτή δολοφονία της συντρόφου του, Maria Nemeth, στο Μαϊάμι, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος σοκάρουν. Ο δράστης θόλωσε όταν κατά τη διάρκεια του σεξ που έκαναν μέσα στη ντουλάπα, η 31χρονη φώναξε το όνομα του πρώην συζύγου της. Μάλιστα, δεν αρκέστηκε να την σκοτώσει, καθώς στη συνέχεια σκύλευσε τη νεκρή, «σκίζοντας» την κοιλιά της με τα γυμνά του χέρια και κακοποιώντας την σεξουαλικά με επίσης φρικτό τρόπο.

Στη συνέχεια, κάλεσε τις αρχές ισχυριζόμενος ότι η γυναίκα δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμά τους, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή, μέσα σε μία λίμνη αίματος στην τουαλέτα, και τον Lopez να κάθεται δίπλα της και να κλαίει.

dolofonia1

Ο ίδιος αρχικά δήλωσε ότι η γυναίκα αισθάνθηκε δυσφορία κατά τη διάρκεια της «σκληρής σεξουαλικής επαφής» και πήγε στο μπάνιο. Μετά, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έκανε εμετό και λιποθύμησε. Οι ισχυρισμοί του όμως δεν έπεισαν τις αρχές, καθώς έπεφτε σε αντιφάσεις.

Οι εισαγγελείς προειδοποίησαν τον 31χρονο ότι εάν δεν παραδεχόταν τη δολοφονία τότε θα ζητούσαν την εκτέλεσή του. Εκείνος, προκειμένου να αποφύγει τη θανατική ποινή, δήλωσε τελικά ένοχος για το έγκλημα και απολογήθηκε στην οικογένεια του θύματος, που παρακολουθούσαν την δίκη.

«Ζητώ συγχώρεση. Ελπίζω κάποια ημέρα να μπορέσουν να με συγχωρέσουν», είπε, σύμφωνα με το CBS.

dolofonia

Πηγή: Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις