ΚΟΣΜΟΣ

Τα μυστικά της βασιλικής οικογένειας: Τα μαύρα ρούχα και τα οστρακοειδή

Τα μυστικά της βασιλικής οικογένειας: Τα μαύρα ρούχα και τα οστρακοειδή

Συγκεκριμένους κανόνες, ώστε να αυτοπροστατεύονται και να αποφεύγουν να εκτίθενται στα μάτια του κόσμου, οφείλουν να τηρούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το indy100, ένας απ’ αυτούς τους κανόνες, είναι όταν ταξιδεύουν να έχουν πάντα στις βαλίτσες τους μαύρα ρούχα. Ο λόγος; Εάν κάποιος συγγενής πεθάνει, οι ίδιοι θα πρέπει να εμφανιστούν στο κοινό, μαυροφορεμένοι και τεθλιμμένοι.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά και σε ό,τι αφορά στο φαγητό που καταναλώνουν.

Σύμφωνα με το Her.ie, από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ απουσιάζουν τα κάθε λογής οστρακοειδή, σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί το ενδεχόμενο τροφικής δηλητηρίασης. Με αυτό τον τρόπο, ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας να αρρωστήσει, γεγονός που θα τον υποχρεώσει να απουσιάζει από τα καθήκοντά του.

Τα ίδια δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε ό,τι αφορά τους συγκεκριμένους κανόνες, απαιτώντας απ’ όλα τα μέλη να τους ακολουθούν κατά γράμμα. Ωστόσο, φήμες λένε πως ο πρίγκιπας Κάρολος «λοξοδρομεί», καθώς δεν διστάζει να γεύεται συχνά ψάρια...

Σχετικές ειδήσεις