ΚΟΣΜΟΣ

Τυφώνας Ίρμα: Αρνείται να εγκαταλείψει το ιδιωτικό του νησί ο Ρίτσαρντ Μπράνσον (pics)

Τυφώνας Ίρμα: Αρνείται να εγκαταλείψει το ιδιωτικό του νησί ο Ρίτσαρντ Μπράνσον (pics)

Ο τυφώνας Ίρμα πρόκειται να χτυπήσει το νησί του τις επόμενες ώρες

Ο πολυεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον αρνείται να εγκαταλείψει το νησί Νέκερ στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους στην Καραϊβική που τις επόμενες ώρες αναμένεται να σαρώσει ο τυφώνας Ίρμα.

Ο Μπράνσον ισχυρίζεται πως έχει αντιμετωπίσει ήδη δύο τυφώνες στο νησί αυτό και πως τα κτήριά του είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να αντέξουν, οπότε πιστεύει πως θα τα καταφέρει, σύμφωνα με τη Mirror.

branson1

Μάλιστα, έγραψε ο ίδιος στο blog του: «Σε γενικές γραμμές έχουμε έναν τυφώνα κάθε δέκα χρόνια στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Ευτυχώς οι περισσότεροι περνούν βόρεια από εμάς, αλλά αυτός έρχεται κατευθείαν πάνω μας. Προφανώς τα πράγματα μπορεί και να αλλάξουν, και ελπίζω να γίνει αυτό.

Στο νησί Νέκερ έχουμε κατασκευάσει πραγματικά ισχυρά κτήρια, που πρέπει να είναι ικανά να αντέξουν πολύ καλά τις ακραίες συνθήκες, αν και δύσκολα υπάρχει κάτι που αντέχει έναν τυφώνα κατηγορίας 5. Είχαμε μερικούς υπέροχους επισκέπτες που διέμεναν στο νησί οι οποίοι έκοψαν το ταξίδι τους για λόγους ασφαλείας και μια άλλη ομάδα φιλοξενούμενων η οποία ανέβαλε το ταξίδι της.

Θα μείνω στο νησί, στο πλευρό της ομάδας όπως ήμουν εδώ και τις άλλες τρεις φορές που αντιμετωπίσαμε τυφώνα εδώ και 30 χρόνια».

branson2

Σχετικές ειδήσεις