ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Απήγαγαν έφηβη και την κακοποιούσαν επί 29 ημέρες - Η κινηματογραφική απόδρασή της

Σοκ: Απήγαγαν έφηβη και την κακοποιούσαν επί 29 ημέρες - Η κινηματογραφική απόδρασή της

Οι Αρχές χαρακτήρισαν τη 15χρονη ως μία απίστευτη και θαρραλέα νεαρή - Είχε εξαφανιστεί από τις 8 Αυγούστου

Σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαφάνισή της, μία 15χρονη από την Μινεσότα των ΗΠΑ, κατάφερε να ξεφύγει από τρεις άντρες που την κρατούσαν αιχμάλωτη και τη βίαζαν κατ' εξακολούθηση.

Η έφηβη εντοπίστηκε από έναν αγρότη την περασμένη Τρίτη να τρέχει σε ένα χωράφι. Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, είχε απαχθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες και μάλιστα τους οδήγησε στους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Και οι τρεις κρατούνται με τις κατηγορίες της απαγωγής, της παράνομης κράτησης και της επίθεσης. Με βάση την έρευνα της αστυνομίας, την έφηβη πλησίασε έξω από το σπίτι ένας εκ των δραστών, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος και προσποιήθηκε ότι χρειαζόταν τη βοήθειά της.

Το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητό του, ο 32χρονος τη μετέφερε στο σπίτι του, την έδεσε, της επιτέθηκε και την απείλησε με διάφορα όπλα. Όλο τον καιρό της απαγωγής της, η κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού πολλές φορές και από τους τρεις άντρες.

Όταν την άφησαν για πρώτη φορά μόνη στο τροχόσπιτο η 15χρονη κατάφερε να δραπετεύσει. Διέσχισε κολυμπώντας τη λίμνη Thompson ψάχνοντας κάποιον να τη βοηθήσει και τα κατάφερε.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι το κορίτσι είχε πέσει πολλές φορές θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού ενώ το μεγαλύτερο διάστημα της αιχμαλωσίας της, το πέρασε μέσα σε μία ντουλάπα.

Πηγή: cbs

Σχετικές ειδήσεις