ΚΟΣΜΟΣ

Η συγκινητική ιστορία του άνδρα που φοράει το ίδιο μπλουζάκι εδώ και 20 χρόνια (pics)

Η συγκινητική ιστορία του άνδρα που φοράει το ίδιο μπλουζάκι εδώ και 20 χρόνια (pics)

Συγκίνηση στους χρήστες του Twitter έχει προκαλέσει η ιστορία ενός Ιάπωνα, που επί 20 χρόνια φοράει το ίδιο πράσινο μπλουζάκι σε κάθε «ειδική περίσταση».

Την ιστορία ανακάλυψε η 24χρονη κόρη του, Ria, τυχαία, και την μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας πολλούς ακόμη και να κλάψουν.

Όταν ο παππούς της 24χρονης πέθανε και πήγε να καθαρίσει το σπίτι του, ανακάλυψε φωτογραφίες του πατέρα και της μητέρας της από τον μήνα του μέλιτος. Σε αυτές, ο πατέρας φορούσε το ίδιο πράσινο μπλουζάκι με το οποίο είχε συνηθίσει να τον βλέπει απ’ όταν ήταν μικρό κορίτσι.

Και τότε κατάλαβε. Η μητέρα της είχε πεθάνει πριν 18 χρόνια και ο πατέρας της, που θρηνεί ακόμα για τον θάνατο της αγαπημένης του, έχει κρατήσει αυτό το ρούχο ως μία πολύτιμη ανάμνηση της συντρόφου της ζωής του.

Η Ria δημοσίευσε δύο παλιές φωτογραφίες των γονιών της και μία φωτογραφία του πατέρα της, που τώρα είναι 60 ετών, να φοράει το ίδιο μπλουζάκι.

Η ίδια, μιλώντας στο Buzzfeed News, ανέφερε ότι πάντα αναρωτιόταν γιατί ο πατέρας της δεν είχε αγοράσει μία άλλη, καινούργια, μπλούζα. «Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι αυτό το polo θα σήμαινε τόσα πολλά για εκείνον», είπε.

Ακόμη κι όταν το ρούχο ξηλώνεται ή τρυπάει, εκείνος το ράβει στο χέρι, ενώ το φοράει σε κάθε «ειδική περίσταση», όπως τις συγκεντρώσεις ή τα ταξίδια με την οικογένεια.

Ο Ιάπωνας δεν παντρεύτηκε ποτέ ξανά και αφιέρωσε τη ζωή του στο να μεγαλώσει τη Ria και τον μικρότερο αδελφό της, όπως εκμυστηρεύτηκε η 24χρονη.

Πηγή: Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις