ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος στις ΗΠΑ: Διάσημοι τραγουδιστές πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά (Pics+Vids)

Θρήνος στις ΗΠΑ: Διάσημοι τραγουδιστές πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά (Pics+Vids)

Η αμερικανική κάντρι μουσική έχασε δύο μεγάλους καλλιτέχνες σε μία μόλις ημέρα. Ο Ντον Ουίλιαμς και ο Τρόι Γκέντρι πέθαναν την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, με λίγες ώρες διαφορά.

Ο Ντον Ουίλιαμς, ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το χαλαρό στυλ ερμηνείας των τραγουδιών του, πέθανε σε ηλικία 78 ετών, μετά από σύντομη ασθένεια, σύμφωνα με το BBC.

don williams

Ξεκίνησε σόλο καριέρα το 1971 και 17 φορές ήταν στην κορυφή της λίστας των καλύτερων κάντρι τραγουδιών. Τα τραγούδια του, όπως «Gypsy Women» και «Tulsa Time» ερμήνευσαν διάσημοι τραγουδιστές όπως ο Έρικ Κλάπτον και ο Πιτ Τάουνσεντ.

Το 2010 μπήκε στο Hall of Fame της Κάντρι Μουσικής.

Ένας ακόμη σταρ της κάντρι, ο Τρόι Γκέντρι σκοτώθηκε την Παρασκευή σε δυστύχημα με ελικόπτερο.

troy gentry

Ο 50χρονος Τρόι Γκέντρι, ένα από τα δυο βραβευμένα μέλη του κάντρι ντουέτου «Montgomery Gentry» βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαινε συνετρίβη κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο Μέντφορντ, στο Νιου Τζέρσεϊ. Ο πιλότος του ελικοπτέρου επίσης σκοτώθηκε.

Ο Γκέντρι μαζί με τον αδελφό του ίδρυσαν το 1999 το ντουέτο «Montgomery Gentry» και από τότε κυκλοφόρησαν οκτώ άλμπουμ με μεγάλες επιτυχίες τα «My Town» και «Hell Yeah».

Πολλοί τραγουδιστές, όπως οι Σέριλ Κρόου, ο Τζος Τάρνερ και ο Μπραντ Πέσλεϊ εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατο του Γκέντρι με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Σχετικές ειδήσεις