Σάλος με τη φωτογραφία πρωθυπουργού που ανέβασε στο Facebook: Η εγγονή και η μπύρα (pic)

Σάλος με τη φωτογραφία πρωθυπουργού που ανέβασε στο Facebook: Η εγγονή και η μπύρα (pic)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Σάλος έχει προκληθεί στην Αυστραλία με τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο πρωθυπουργός της χώρας Μάλκολμ Τέρνμπουλ στο Facebook, όπου διακρίνεται να κρατάει στην αγκαλιά του την εγγονή του και στο χέρι του ένα ποτήρι μπύρα. 

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μέσα στο γήπεδο, όπου ο Τέρνμπουλ παρακολούθησε αγώνες το Σαββατοκύριακο, στο Σίδνεϋ. Ο πρωθυπουργός, που φαίνεται επίσης να φιλάει στο κούτελο το βρέφος, συνόδευσε την εικόνα με τη λεζάντα: multitasking (σσ. εκτελώ ταυτόχρονα πολλές εργασίες).

Το γεγονός ότι κρατούσε στο χέρι του μία μπύρα ενώ η εγγονή του, Άλις, βρισκόταν στην αγκαλιά του, έγινε δεκτό με οργή από χρήστες των social media. «Αισχρό να κρατάει ένα παιδί και ταυτόχρονα αλκοόλ», έγραψε ο Μάρκ Γουάλγκερ, ενώ άλλος χρήστης τον χαρακτήρισε ως «ανεύθυνο».

pm

Ο ίδιος ο Αυστραλός πρωθυπουργός ισχυρίστηκε ότι οι αντιδράσεις προήλθαν από μία μειοψηφία και έκανε λόγο για «τρέλα» που επικρατεί στα social media, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Triple M». «Θα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου, αρκεί να είσαι άνετος με αυτόν, να είσαι φυσικός. Κάθε τι άλλο καταλήγει να φαίνεσαι το ίδιο τρελός με τα τρολς του Twitter», ανέφερε ο Τέρνμπουλ, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η επίμαχη φωτογραφία συγκέντρωσε σχεδόν 1.700 σχόλια, μεταξύ των οποίων και ορισμένα που έκαναν λόγο για μία τρυφερή οικογενειακή στιγμή. Ο πρωθυπουργός έτυχε της συμπαράστασης και πολιτικών προσώπων, με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης να αναφέρει ότι «βρήκα κάτι με το οποίο συμφωνούμε με τον Μάλκολμ. Αφήστε τον να είναι παππούς».