ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος από αποκάλυψη βουλευτίνας: «Βρήκα παιδική πορνογραφία στον υπολογιστή του άνδρα μου»

Σάλος από αποκάλυψη βουλευτίνας: «Βρήκα παιδική πορνογραφία στον υπολογιστή του άνδρα μου»

Σάλο έχει προκαλέσει στη Αυστραλία η αποκάλυψη της βουλευτού του κόμματος «Αυστραλοί Συντηρητικοί», Δρ. Rachel Carling-Jenkins στην Άνω Βουλή της Βικτώριας

Πιο συγκεκριμένα, η βουλευτίνα περιέγραψε στους συναδέλφους της πώς ανακάλυψε την παιδική πορνογραφία στον υπολογιστή του συζύγου της -με τον οποίο είναι σήμερα σε διάσταση- τον Φεβρουάριο του 2016.

Η Δρ. Carling-Jenkins εξήγησε ότι τους περασμένους μήνες δεν είχε αναφερθεί στο περιστατικό, επειδή δεν ήθελε να ανακατευτεί με τις έρευνες της αστυνομίας, οι οποίες ξεκίνησαν όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον άνδρα της.

Μάλιστα, όπωε είπε η ίδια παρά το γεγονός ότι εγκατέλειψε άμεσα τον σύζυγό της μετά τη συγκλονιστική ανακάλυψη, μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να πάρει διαζύγιο καθώς αυτός αρνείται να υπογράψει τα απαιτούμενα έγγραφα μέσα από τη φυλακή όπου εκτίει την ποινή του.

«Δεν μετανιώνω στιγμή ως σύζυγος και μητέρα που αποκάλυψα αυτό το σιχαμερό έγκλημα το οποίο λάμβανε χώρα μέσα στους κόλπους της οικογένειάς μου», είπε χαρακτηριστικά για την απόφασή της να καταφύγει στον νόμο.

«Τα πρόσωπα των κοριτσιών είναι χαραγμένα για πάντα στη μνήμη μου. Εύχομαι η αστυνομία να καταφέρει να εντοπίσει και να σώσει κάποια από αυτά από τα αθώα, ανυπεράσπιστα και ευάλωτα θύματα από τα χέρια των βασανιστών τους το συντομότερο δυνατόν. Αυτά τα κοριτσάκια δεν θα έπεφταν θύματα κακοποίησης αν κάποιοι σαν τον σύζυγό μου δεν είχαν δημιουργήσει αγορά για τέτοιου είδους υλικό», ανέφερε η συντηρητική βουλευτής.

Δείτε το βίντεο!

Σχετικές ειδήσεις