ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο: Συνελήφθη γιος πασίγνωστου ηθοποιού

Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο: Συνελήφθη γιος πασίγνωστου ηθοποιού

Με την απειλή όπλου κρατούσε αιχμάλωτο τον συγκάτοικό του στο διαμέρισμα.

Ο λόγος για τον μικρότερο γιο του Jean-Claude Van Damme, τον 21χρονο Nicholas Van Varenberg, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή στο Phoenix της Αριζόνας, καθώς σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα κρατούσε όμηρο τον συγκάτοικό του απειλώντας τον με κουζινομάχαιρο.

Jean Claude Van Dammes son arrested

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός έδωσε μπουνιά στην πόρτα του ασανσέρ, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Οι αστυνομικοί ακολουθώντας τα ίχνη του αίματος, που είχε αφήσει ο 21χρονος, εντόπισαν το διαμέρισμά του και είχαν μαζί του ένα σύντομο διάλογο. Μετά από αυτή τη συνάντηση ο Van Varenberg άρχισε να φωνάζει στον συγκάτοικό του γιατί άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς.

Εξαιτίας της έντονης λογομαχίας των δύο, οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο διαμέρισμα του 21χρονου. Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν στην αναφορά οι αστυνομικοί, ο γιος του Jean-Claude Van Damme έβαλε στο λαιμό του συγκατοίκου του ένα κουζινομάχαιρο και τον απειλούσε.

Τελικά, μετά από πολλή ώρα ο συγκάτοικος τον έπεισε να τον αφήσει ελεύθερο. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του 21χρονου με την κατηγορία της βιαιοπραγίας και της κατοχής ναρκωτικών, αφού πάνω του βρέθηκε ποσότητα μαριχουάνας.