ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ για διάσημο τραγουδιστή: Το φριχτό έγκλημα και το απανθρακωμένο πτώμα στον κήπο! (Pics)

Σοκ για διάσημο τραγουδιστή: Το φριχτό έγκλημα και το απανθρακωμένο πτώμα στον κήπο! (Pics)

Σε σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι μιας γνωστής περιοχής του νοτιοδυτικού Λονδίνου από τα ανατριχιαστικά γεγονότα που έλαβαν χώρα σε παρακείμενη πολυτελή βίλα της γειτονιάς τους. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun οι ιδιοκτήτες τους σπιτιού, ένας άνδρας και μια γυναίκα συνελήφθησαν σήμερα το πρωί της 22ης Σεπτεμβρίου και με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, καθώς η αστυνομία ανακάλυψε στον κήπο της πολυτελούς κατοικίας τους, αξίας περίπου ενός εκατομμύριου ευρώ, το καμένο σώμα μίας γυναίκας. Τα καμένα υπολείμματα του σώματος είχαν νωρίτερα ανακαλυφθεί από την πυροσβεστική του Λονδίνου που έσπευσε στο σημείο έπειτα από κλήση για πυρκαγιά.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το ζεύγος μετά από έρευνες για την εξαφάνιση μίας νταντάς ενώ η γυναίκα που κατηγορείται, ονόματι Sabrina Kouider, είναι γνωστή ως η πρώην σύντροφος ενός Ιρλανδού ποπ σταρ του διάσημου συγκροτήματος Boyzone, αναφέρει η Daily Mail.

(Ο τραγουδιστής των Boyzone, Mark Walton)

mark walton vietnam idol 3

Σύμφωνα με την αστυνομία, η νεαρή Γαλλίδα Sophie Lionnet, εργαζόταν στο σπίτι φροντίζοντας τα παιδιά της οικογενείας Kouider και σύμφωνα με φίλους της δεν είχε δώσει σημεία ζωής για εβδομάδες. Πυροσβέστες και αστυνομία κλήθηκαν στο σημείο έπειτα από καταγγελίες για φωτιά και πυκνό καπνό από μπάρμπεκιου που μύριζε πολύ «περίεργα». Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο πριν κληθούν οι υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης ένα οχτάχρονο αγόρι είχε σκαρφαλώσει στον φράχτη του σπιτιού και είχε δει έναν άνδρα να ρίχνει ξύλα σε μια μεγάλη φωτιά στον κήπο του, αναφέρει η Mail Online.

(Το θύμα Sophie Lionnet)

nintchdbpict000354951473

Η νταντά Σόφι, από την πόλη Troyes, στη βορειοανατολική Γαλλία, φρόντιζε επί 14 μήνες τα δύο μικρά παιδιά της Sabrina Kouider, έναν γιο έξι ετών που είχε αποκτήσει από τη σχέση της με τον διάσημο τραγουδιστή Mark Walton, ο οποίος ήταν ιδρυτικό μέλος των Boyzone και τώρα ζει στο Λος Άντζελες και μια κόρη τριών ετών.

(Η Sabrina Kouider)

nintchdbpict000355030100 e1506063159360

Όμως η νταντά ήταν σε άσχημη οικονομική και ψυχολογική κατάσταση καθώς η Kouider φέρεται να την πλήρωνε μόλις 50 λίρες το μήνα (περίπου 56 ευρώ), την ίδια στιγμή που η ίδια δημοσίευε τακτικά φωτογραφικά ενσταντανέ της υπερπολυτελούς ζωής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

nintchdbpict000355030078 e1506063399731

Σύμφωνα με φίλο της νταντάς, «τελικά αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στη Γαλλία και ήταν τόσο άσχημα οικονομικά που αναγκάστηκε να ζητήσει από τη μητέρα της περίπου 45 ευρώ για τα εισιτήρια. Μας αποχαιρέτισε όλους τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου αλλά δεν έφτασε ποτέ στην πατρίδα της». Σύμφωνα με τον ίδιο η Σόφι είχε μετακομίσει στη Βρετανία για να μάθει καλύτερα αγγλικά.

nintchdbpict000355041263

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας του Λονδίνου γνωστοποιήθηκε ότι το σώμα που βρέθηκε ήταν τόσο άσχημα καμένο που δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστεί η ηλικία, ούτε καν το φύλο.

nintchdbpict000354895641
kouider

Ο Ouissem Medouni, 40 ετών, και η Kouider, 34 ετών, συνελήφθησαν έπειτα το μακάβριο εύρημα στο Southfields του νοτιοδυτικού Λονδίνου και θα δικαστούν στο Wimbledon με βασική κατηγορία το φόνο.

Σχετικές ειδήσεις