ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Αυτοί είναι οι κανίβαλοι που σκότωσαν και έφαγαν 30 άτομα!

Φρίκη: Αυτοί είναι οι κανίβαλοι που σκότωσαν και έφαγαν 30 άτομα!

Συνταραγμένη είναι από το πρωί η κοινωνία του Κράσνονταρ στη Ρωσία, καθώς τα τοπικά Μέσα μετέδωσαν μία φρικτή είδηση που αφορά στη δράση ενός ζευγαριού Ρώσων κανιβάλων - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, συνελήφθη ζευγάρι που φέρεται να είναι υπεύθυνο για τη δολοφονία 30 ατόμων. Το ακόμα πιο φρικτό της υπόθεσης είναι ότι τα θύματά τους τα έτρωγαν, ενώ μερικά πτώματα τα κρατούσαν στην κατάψηξυ για μελλοντική χρήση.

Αν και η αστυνομία εκτιμά ότι οι ύποπτοι μπορεί να ευθύνονται για 30 θανάτους, ωστόσο οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση μπόρεσαν να τους ταυτοποιήσουν ως τους ενόχους μόνο για 7 δολοφονίες, σύμφωνα με το κανάλι Mash Telegram TV.

44B219D500000578 4916962 image a 54 1506336578566

Η δράση τους υπολογίζεται ότι ξεκίνησε το 1999!

Οι φρικτές τους πράξεις άρχισαν να αποκαλύπτονται όταν βρέθηκαν τα λείψανα μιας γυναίκας σε έναν στρατιωτικό κοιτώνα. Το περιστατικό έλαβε χώρα νωρίτερα τον Σεπτέμβριο και συνελήφθη ο άνδρας.

Αργότερα ανακαλύφθηκε ένα κινητό τηλέφωνο σε δρόμο της πόλης, που περιείχε ανατριχιαστικές φωτογραφίες.

Ένας άντρας, πιθανότατα ο ύποπτος, φαίνεται στις φωτογραφίες να ποζάρει με τα μέλη της ακρωτηριασμένης γυναίκας. Αρχικά αρνήθηκε ότι τη σκότωσε, λέγοντας πως βρήκε τα λείψανα και αποφάσισε να βγάλει selfie, ωστόσο μετά έχασε το κινητό του.

Η έρευνα για την σοκαριστική υπόθεση συνεχίζεται.

Πηγή: russiatoday

Σχετικές ειδήσεις