ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Με βίασε 900 φορές, ζω από τύχη»

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Με βίασε 900 φορές, ζω από τύχη»

Σε μία σοκαριστική κατάθεση ψυχής προέβη η πρώην σύζυγος ενός βιαστή, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά της, την βίασε τουλάχιστον 900 φορές.

Για 6 χρόνια η Kathleen McMurchie υπέφερε στα χέρια του ψυχοπαθούς συζύγου της, Mc Taggart, ο οποίος καταδικάστηκε τον Αύγουστο για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση 18 ανθρώπων. Συγκεκριμένα κρίθηκε ένοχος για το βιασμό τριών γυναικών, για επίθεση σε έφηβα αγόρια και κορίτσια, αλλά και για κακοποίηση γυναικών.

ok

Η γυναίκα του τώρα με μία συγκλονιστική μαρτυρία αναφέρει ότι ζει από καθαρή τύχη, καθώς υπέφερε κυριολεκτικά στα χέρια του ψυχοπαθή, όπως τον χαρακτηρίζει η ίδια, άντρα της.

Πριν το γάμο της, φαινόταν ένας φυσιολογικός άνδρας, ωστόσο την επόμενη κιόλας μέρα ο 53χρονος έδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος ζήτησε από την άτυχη γυναίκα να του φέρει λίγο τσάι, εκείνη θεωρώντας ότι της έκανε πλάκα, άρχισε να γελάει. Όμως, ο 53χρονος δεν αστειευόταν, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε. Ενώ λίγες ημέρες μετά, αποπειράθηκε να την ρίξει από το μπαλκόνι.

Τώρα η γυναίκα προσπαθεί να ξεπεράσει τα όσα έζησε και κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία.

Πηγή: mirror

Σχετικές ειδήσεις