ΚΟΣΜΟΣ

Λας Βέγκας: «Θα πεθάνετε όλοι» - Η γυναίκα που σκόρπισε τον πανικό πριν το μακελειό

Λας Βέγκας: «Θα πεθάνετε όλοι» - Η γυναίκα που σκόρπισε τον πανικό πριν το μακελειό

Σοκάρει μαρτυρία: Μία γυναίκα, ανάμεσα σε όσους βρίσκονταν στη συναυλία στο Λας Βέγκας, είπε στον υπόλοιπο κόσμο «Θα πεθάνετε όλοι», και μάλιστα μία ώρα πριν γίνει το μακελειό

Μία μάρτυρας, η Brianna Hendricks, είπε ότι η γυναίκα συμπεριφερόταν παράξενα: «Υπήρχε μια κυρία που έτρεξε πίσω μας στη συναυλία και άρχισε να παίζει με τα μαλλιά των ανθρώπων, φερ΄ταν σαν τρελή, και μας είπε ότι θα πεθάνουμε όλοι. Είπε ότι όσοι είναι γύρω μας επρόκειτο να πεθάνουν».

«Φάνηκε ότι μας το είπε για να μας προειδοποιήσει, ή πως ήταν μπλεγμένη σε όλο αυτό και μας το είπε γιατί ήξερε ότι θα πεθάνουμε. Ήταν τόσο τρομακτικό. Φάνηκε σαν να είχε γνώση του τι θα συνέβαινε», είπε η Hendricks σύμφωνα με τη Daily Mail.

Λίγο αργότερα, η ασφάλεια του συναυλιακού χώρου την έβγαλε έξω μαζί με το σύντροφό της.

Η Hendricks επέστρεψε στο ξενοδοχείο Mandalay Bay λίγα λεπτά πριν από τους πυροβολισμούς και άκουσε το μακελειό που ακολούθησε από το δωμάτιό της.

Περιέγραψε τη γυναίκα που έδωσε την προειδοποίηση ως «ισπανόφωνη, με ύψος γύρω στο 1,50, με καστανά μαλλιά», και είπε ότι ο φίλος της γυναίκας ήταν επίσης ισπανόφωνος.

Η Hendricks από το Κολοράντο, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία ενώ δεν είναι σαφές εάν αυτό που είδε σχετίζεται με τους πυροβολισμούς ή όχι.

Η επίθεση άφησε τουλάχιστον 58 νεκρούς και 515 τραυματίες.

Διαβάστε εδώ η στιγμή που η αστυνομία εισβάλλει στο δωμάτιο του μακελάρη

Αναγνωρίστηκε το πρώτο θύμα της επίθεσης

Ο νοσοκόμος Sonny Melton, είναι το πρώτο από τα 58 θύματα που άφησε πίσω του ο μακελάρης του Λας Βέγκας.

melton

Ο άτυχος άντρας από το Τενεσί των ΗΠΑ, βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του ανάμεσα στο πλήθος που παρακολουθούσε τη συναυλία, όταν ο 64χρονος Πάντοκ, άρχισε να πυροβολεί από το μπαλκόνι διπλανού ξενοδοχείου.

Σχετικές ειδήσεις