ΚΟΣΜΟΣ

Θάνατος - σοκ στη showbiz: Νεκρή διάσημη γλύπτρια

Θάνατος - σοκ στη showbiz: Νεκρή διάσημη γλύπτρια

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της Daisy Boyd, της 28χρονης γλύπτριας που βρέθηκε νεκρή στην ψυχιατρική, όπου νοσηλευόταν, ένα χρόνο μετά τον εντυπωσιακό αρραβώνας της με τον 42χρονο εκδότη Dan Macmillan.

Τα νέα του θανάτου της σκόρπισαν θλίψη στους συγγενείς και τους φίλους της 28χρονης που νοσηλευόταν σε ιδιωτική ψυχιατρική κλινική. Ο ξαφνικός θάνατός της έρχεται μήνες μετά τον χωρισμό της από τον 42χρονο κληρονόμο εκδοτικού οίκου. Την άτυχη γλύπτρια, που είναι κόρη του γνωστού αρχιτέκτονα Tim Boyd, βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι της στο ιδιωτικό νοσοκομείο Nightingale του Λονδίνου την Πέμπτη (05/10).

csde

Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν αδιευκρίνιστα. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα το συγκεκριμένο νοσοκομείο που ειδικεύεται σε θεραπείες για διατροφικές διαταραχές, εθισμούς και ψυχιατρικές ασθένειες κρίθηκε από ειδική επιτροπή ότι πρέπει να βελτιώσει την ασφάλεια των ασθενών του.

4523B2AC00000578 4959292 image m 20 1507449847271

Ο τραγικός θάνατός της έρχεται τέσσερις μήνες μετά το χωρισμό της από τον 42χρονο σύντροφό της Dan. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, ο κληρονόμος ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να χωρίσουν, περίπου ένα χρόνο μετά τον εντυπωσιακό αρραβώνα τους.

Σχετικές ειδήσεις