ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Αγωνιώδης αναζήτηση για 4χρονη που εμφανίζεται σε βίντεο να κακοποιείται

Γερμανία: Αγωνιώδης αναζήτηση για 4χρονη που εμφανίζεται σε βίντεο να κακοποιείται

Συναγερμό για την τύχη και τη ζωή ενός 4χρονου κοριτσιού εκπέμπει η γερμανική αστυνομία, καθώς η μικρήεντοπίστηκε σε σκηνές από βίντεο παιδικής πορνογραφίας στο «σκοτεινό διαδίκτυο»

Φωτογραφίες του 4χρονου κοριτσιού, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από τις γερμανικές Αρχές καλώντας οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες της 4χρονης εντοπίστηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο και η αστυνομία εκτιμά βάσει στοιχείων ότι η κακοποίηση ξεκίνησε τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς.

Σύμφωνα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η μικρούλα στα βίντεο εμφανίζεται ξανθιά, αδύνατη και ταλαιπωρημένη ενώ μιλά γερμανικά, ωστόσο αυτά τα στοιχεία δεν έχουν οδηγήσει μέχρι σήμερα πουθενά, με αποτέλεσμα η αγωνία για το κοριτσάκι να μεγαλώνει.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι το παιδί βρίσκεται ακόμη με τον άνθρωπο που το έχει εκθέσει σε όλους αυτούς τους τρομακτικούς κινδύνους και ζητούν μέσω των ΜΜΕ και των social media αυξημένη προσοχή από όλους, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σχετικές ειδήσεις