ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Έσφαξε τα αδέρφια του για να... «μείνει μόνος στο σπίτι»

Σοκ: Έσφαξε τα αδέρφια του για να... «μείνει μόνος στο σπίτι»

Σοκ έχει προκαλέσει στο Κολοράντοτο αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ένας 19χρονος ο οποίος έσφαξε τα αδέρφια του γιατί ήθελε να έχει όλο το σπίτι δικό του, σύμφωνα με την αστυνομία

Ο 19χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 5χρονη αδερφή του και τον 7χρονο αδερφό του, ενώ αποπειράθηκε να δολοφονήσει και τον πατέρα του, Jefferson Murphy, όταν προσπάθησε να τον σταματήσει.

Όπως είπε ο πατέρας στην κατάθεσή του οι κραυγές των παιδιών, τον ξύπνησαν αργά το βράδυ ενώ κοιμόταν με τη γυναίκα του στο δωμάτιό τους. Κατεβαίνοντας στο υπόγειο, από όπου άκουγε τα ουρλιαχτά, είδε το αιματηρό σκηνικό και προσπάθησε να αφοπλίσει το γιο του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος, σύμφωνα με τον Independent.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας, ο γιος του έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και το τελευταίο διάστημα απειλούσε συνεχώς ότι θα έκανε κακό στην οικογένειά του. Τον περασμένο Μάρτιο, μάλιστα, είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο των γονιών του.

Σύμφωνα με τις Αρχές πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα, αφού ο 19χρονος είχε αγοράσει το φονικό όπλο πριν από πολλούς μήνες και σχεδίαζε να θάψει τα πτώματα στην αυλή.

Ο τραγικός πατέρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ ο 19χρονος βρίσκεται υπό κράτηση.

Σχετικές ειδήσεις