ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος: Καρχαρίας κυνηγούσε δύτη για 4 μίλια - «Πίστευα πως θα με φάει» (pics)

Τρόμος: Καρχαρίας κυνηγούσε δύτη για 4 μίλια - «Πίστευα πως θα με φάει» (pics)

Τουλάχιστον 4 μίλια, διένυσε Βρετανός δύτης «παρέα» με έναν καρχαρίαανοιχτά της Αυστραλίας

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ο 34χρονος John Craig, που είχε πάει για ψαροντούφεκο στη Δυτική Αυστραλία την Παρασκευή, όταν κάποια στιγμή βγήκε στην επιφάνεια και δεν μπορούσε να δει το σκάφος του, στο οποίο τον περίμενε ένας φίλος του.

Ωστόσο, το σκάφος είχε απομακρυνθεί λόγω μηχανικών προβλημάτων και την ώρα που φώναζε και κουνούσε τα χέρια του, καλώντας σε βοήθεια, είδε τον καρχαρία. Άρχισε να κολυμπά πίσω στην ακτή ενώ χρειάστηκε να περπατήσει κι ακόμα 30 λεπτά πριν τον εντοπίσουν.

Ο 34χρονος, δήλωσε πως ο καρχαρίες έμοιαζε με καρχαρία – τίγρη, μήκους περίπου τεσσάρων μέτρων.

ditis

«Ήταν πολύ κοντά και πολύ περίεργος, συνέχεια με πλησίαζε από διαφορετικές γωνίες. Προσπαθούσε να καταλάβει τι ήμουν και αν θα μπορούσε να με φάει» δήλωσε ο δύτης σύμφωνα με την Daily Mail. «Ήταν τρομακτικό, πίστευα πως θα με φάει εκεί στη μέση του πουθενά… Αυτός ο καρχαρίας δεν με άφηνε ήσυχο».

«Πίστεψα πως είμαι χαμένος, τέσσερα ναυτικά μίλια μέσα στη θάλασσα με έναν τεράστιο καρχαρία- τίγρη να με ακολουθεί. Έλεγα πως, να, αυτό είναι, έτσι θα πεθάνω» αφηγείται. «Κοίταζα πίσω κι έβλεπα το κεφάλι του πίσω από τα βατραχοπέδιλά μου».

ditis1

Σύμφωνα με τον ίδιο, κολύμπησε τρεις ώρες πριν φτάσει στη στεριά, και τότε αντιλήφθηκε πως γινόταν επιχείρηση εντοπισμού του, από αέρος και θαλάσσης. Δεν τον πρόσεξε όμως κανείς κι έτσι άρχισε να περπατά και ύστερα από περίπου μισή ώρα, τον εντόπισε ένα αεροπλάνο που συμμετείχε στην επιχείρηση.

ditis2

Σχετικές ειδήσεις