ΚΟΣΜΟΣ

«Με βίασαν 43.200 φορές» - Η μαρτυρία που σοκάρει

«Με βίασαν 43.200 φορές» - Η μαρτυρία που σοκάρει

Τα όσα φρικιαστικά είχε ζήσει στα χέρια των προαγωγών της επί 4 χρόνια είχε αποκαλύψει η Karla Jacinto σε συνέντευξή της στο CNN. Σήμερα η είδηση έρχεται ξανά στο προσκήνιο για να κινητοποιήσει τις γυναίκες, που έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά, να μιλήσουν!

Η άτυχη κοπέλα που έγινε γνωστή πριν μερικά χρόνια όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και τα βασανιστήρια που έζησε όταν έπεσε θύμα κυκλώματος εμπορίου λευκής σαρκός.

Όπως αναφέρει η Karla Jacinto, οι προαγωγοί της την ανάγκαζαν στην ηλικία των 12 ετών να έρχεται σε επαφή με τουλάχιστον 30 άνδρες καθημερινά.

gju

Τα βάσανά της άρχισαν όταν ένας άνδρας 10 χρόνια μεγαλύτερός της, την απήγαγε πουλώντας της έρωτα και δώρα. Τελικά, αποδείχθηκε ότι ήταν προαγωγός. Σε ηλικία μόλις 12 ετών βιάστηκε από εκατοντάδες άνδρες, πολλοί από τους οποίους γελούσαν με το δράμα της.

«Έπρεπε να κλείνω τα μάτια μου για να μην βλέπω τι μου κάνουν», λέει στην συνέντευξη της η Karla.

Η νεαρή γυναίκα, δέχτηκε επίθεση από τον διακινητή της όταν αυτός είδε σημάδια από φιλιά στο λαιμό της από έναν πελάτη.

«Άρχισε να με χτυπάει με μια αλυσίδα σε όλο το σώμα μου», είπε η Jacinto. «Με χτυπούσε με τις γροθιές του, με κλωτσούσε, τραβούσε τα μαλλιά μου, και με έφτυνε στο πρόσωπο... στο τέλος με έκαψε και με το σίδερο».

Η Karla κατάφερε να ξεφύγει από τα κυκλώματα το 2006 κατά τη διάρκεια επιχείρησης καταπολέμηση του trafficking στην Πόλη του Μεξικού. Τώρα στα 26 της χρόνια, εργάζεται σκληρά για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.

Πηγή: mirror.

Σχετικές ειδήσεις