ΚΟΣΜΟΣ

Νέες κατεγγελίες για το σκάνδαλο Γουάινσταϊν: «Με βίασε και μετά με εκβίαζε» (vid)

Νέες κατεγγελίες για το σκάνδαλο Γουάινσταϊν: «Με βίασε και μετά με εκβίαζε» (vid)

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες σε βάρος του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάνσταϊν

Η ηθοποιός Natassia Malthe, σε συνέντευξη τύπου είπε πως ο Γουάινσταϊν της επιτέθηκε το 2008 στο δωμάτιό της μετά την τελετή απονομής των βραβείων BAFTA και στη συνέχεια την εκβίαζε απειλώντας την ότι δεν θα της δώσει άλλους ρόλους.

Όπως είπε η ηθοποιός, όλα συνέβησαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Sanderson στο Λονδίνο πριν από εννέα χρόνια. Η συνάντηση έγινε στο πάρτι μετά την απονομή των BAFTA το Φεβρουάριο του 2008. Τότε ο Γουάινσταϊν την είχε ρωτήσει σε ποιο ξενοδοχείο μένει και εκείνη του απάντησε, όπως μεταδίδει ο Guardian.

Λίγες ώρες αργότερα και ενώ η Malthe κοιμόταν, ο Γουάινσταϊν της χτύπησε την πόρτα «και τα ρούχα του ήταν αναστατωμένα ενώ το πρόσωπό του φαινόταν κάπως σε βαθμό που να πιστεύω ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών», περιέγραψε η ηθοποιός.

Αφού μπήκε στο δωμάτιο ο παραγωγός τότε άρχισε να απαριθμεί μια σειρά «πρωτοκλασάτων» ηθοποιών που έκαναν καρίερα, όπως έλεγε τότε στη Malthe, επειδή κοιμήθηκαν μαζί του. «Αν και αντιστάθηκα, δεν τα κατάφερα. Το σεξ που κάναμε δεν ήταν συναινετικό», είπε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου!

Σχετικές ειδήσεις