ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη - σοκ: Ο Ντόντα απατούσε την Αθηνά Ωνάση - Δείτε με ποια

Αποκάλυψη - σοκ: Ο Ντόντα απατούσε την Αθηνά Ωνάση - Δείτε με ποια

Σοκαριστικά στοιχεία σχετικά με τη διπλή ζωή του πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, φέρνει στο «φως» ο επί χρόνια συνεργάτης της χρυσής κληρονόμου, Αλέξης Μανθεάκης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Μανθεάκη, ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση τα 8 από τα 11 χρόνια του γάμου του με την Αθηνά. Η πέτρα του σκανδάλου φέρεται ότι είναι μία συνοδός πολυτελείας από το Βέλγιο.

Ο Αλέξης Μανθεάκης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και μίλησε για τα στοιχεία που ανακάλυψε γύρω από τη διπλή ζωή του Ντόντα, που καίνε το Βραζιλιάνο γόη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αλέξης Μανθεάκης πρόκειται να γράψει βιβλίο στο οποίο θα αναφέρει με λεπτομέρειες τα πάντα για τη διπλή ερωτική ζωή του Ντόντα.

Ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου;

Η μόνιμη ερωμένη του Αλβάρο ήταν ένα πρώην call girl από το Βέλγιο, το οποίο είχε γνωρίσει λίγο μετά το γάμο του με την Αθηνά στη Βραζιλία.

«Πριν από τρία χρόνια, με πλησίασε μια κυρία, μια γοητευτική κοπέλα που μου εξήγησε πως ήταν call girl και είχε σχέση με τον Ντόντα. Της ζήτησα να μου πει πιο πολλά, αλλά δεν μου έδινε τίποτα. Ήτα πολύ νωρίς για να δώσει στοιχεία. Μετά από τρία χρόνια επαφών μαζί της έφτασε πέρυσι η στιγμή να μου δώσει όλον τον φάκελο. Είναι αυτός ο κόκκινος φάκελος που ανέβασα στο Facebook, με έγγραφα και πιστοποιητικά τα οποία πιστεύω ότι αποτελούν και το κλειδί στο διαζύγιο της Αθηνάς με τον Αλβάρο».

Αυτό τον φάκελο παρέδωσε ο ίδιος στην Αθηνά όταν εκείνη έφυγε από το κοινό τους σπίτι.

Σχετικές ειδήσεις