ΚΟΣΜΟΣ

Νέα καταγγελία κατά του Τζορτζ Μπους για παρενόχληση: «Μου έπιασε τα οπίσθια όταν ήμουν 16 ετών»

Νέα καταγγελία κατά του Τζορτζ Μπους για παρενόχληση: «Μου έπιασε τα οπίσθια όταν ήμουν 16 ετών»

Μία ακόμη γυναίκα κατήγγειλε ότι ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος την άγγιξε απρεπώς, όταν ήταν 16 ετών...

Το περιστατικό έγινε το 2003, όταν η Roslyn Corrigan πόζαρε δίπλα στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, σε συγκέντρωση αξιωματούχων της CIA, στο Χιούστον. Τότε ήταν 16 ετών και είχε πάει στην εκδήλωση με την μητέρα και τον πατέρα της.

Όπως αναφέρει το Time, η Roslyn ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική και ένα από τα όνειρά της ήταν να γνωρίσει από κοντά τον Μπους. Μόνο που όταν αυτό συνέβη, το όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτης.

«Αυτό που αισθάνθηκα ήταν τρόμος. Ήμουν πάρα πολύ αναστατωμένη και μπερδεμένη. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω προς τη μεριά που στεκόταν η μητέρα μου, αλλά δεν είπα τίποτα. Τι θα μπορούσε άλλωστε να πει μια έφηβη στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ;» εξήγησε η Roslyn στο Time.

roslyn

Τη στιγμή που πόζαραν, ο Μπους έβαλε το χέρι του στα οπίσθιά της, δήλωσε η ίδια στο Time. Ο εκπρόσωπος του πρώην προέδρου, Τζιμ ΜακΓκραθ, δήλωσε ότι ο Μπους έχει απολογηθεί «σε όποιον μπορεί να προσέβαλε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης».

Η Κόριγκαν είναι τουλάχιστον η έκτη γυναίκα που ισχυρίζεται πως ο Μπους τη θώπευσε, σύμφωνα με τη Daily Mail. Στις προηγούμενες καταγγελίες ο ΜακΓκραθ είχε επικαλεστεί το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος χρησιμοποιεί αμαξίδιο, οπότε τα χέρια του πέφτουν χαμηλά στη μέση ανθρώπων με τους οποίους φωτογραφίζεται. Ωστόσο, σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, ο Μπους δεν ήταν σε αμαξίδιο το 2003, όταν συνέβη το περιστατικό που κατήγγειλε η Κόριγκαν.

roslyn1

Σχετικές ειδήσεις