ΚΟΣΜΟΣ

Αεροπορική τραγωδία στη Βρετανία: Οι πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια των αεροσκαφών (pics+vid)

Αεροπορική τραγωδία στη Βρετανία: Οι πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια των αεροσκαφών (pics+vid)

Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από τηναεροπορική τραγωδία στη Βρετανία

Ένα ελικόπτερο συγκρούστηκε με ένα μικρό αεροπλάνο στον αέρα πάνω από την κομητεία του Μπάκιγχαμ, στη νοτιοανατολική Αγγλία.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11), συντρίμμια και από τα δύο αεροσκάφη έπεσαν στους κήπους της ιστορικής έπαυλης Waddesdon Manor, η οποία ανήκει σε ίδρυμα της οικογένειας Rothschild, και τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πιστεύεται ότι στο ελικόπτερο επέβαιναν δύο άτομα, που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα μαζί με τον πιλότο και έναν ακόμα επιβάτη του αεροσκάφους.

Το ελικόπτερο και το Τσέσνα είχαν απογειωθεί από το Wycombe Air Park – όπου υπάρχει και μια αερολέσχη που προσφέρει μαθήματα εκπαίδευσης πιλότων.

Περίοικοι περιέγραψαν σε βρετανικά ΜΜΕ ότι άκουσαν «έναν δυνατό κρότο», ενώ από την περιοχή όπου φαίνεται πως κατέπεσαν το ελικόπτερο και το αεροσκάφος, στο Άπερ Ουίντσεντον, υψώνεται μαύρος καπνός πάνω από το δάσος.

Όπως μεταδίδει το BBC, ο Μιτς Μίσεν, ένας πυροσβέστης που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, είδε το δυστύχημα από τον κήπο του. Ο αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε: «Κοίταξα ψηλά και τα είδα να συγκρούονται στον αέρα, ακολούθησε μια μεγάλη έκρηξη και συντρίμμια άρχισαν να πέφτουν από τον ουρανό. Έτρεξα να πάρω τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου και τηλεφώνησα στις πρώτες βοήθειες…».

Η υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών ανέφερε ότι υπάρχει «ένας αριθμός θυμάτων». Πηγές επισήμαναν σε βρετανικά ΜΜΕ ότι υπάρχουν νεκροί.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από τα συντρίμμια των αεροσκαφών:

Διαβάστε εδώ το χρονικό της τραγωδίας

Σχετικές ειδήσεις