ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Κυνήγησαν και στραγγάλισαν «παράνομο» ζευγάρι που ήθελε να ζήσει τον έρωτά του

Φρίκη: Κυνήγησαν και στραγγάλισαν «παράνομο» ζευγάρι που ήθελε να ζήσει τον έρωτά του

Δεν είχαν την έγκριση των γονιών τους!

Χωρίς να έχει την συγκατάθεση των γονιών, ένα ζευγάρι στο Πακιστάν το έσκασε από την πόλη όπου έμενε, προκειμένου να ζήσει μακριά από όλους και όλα. Όμως, οι συγγενείς τούς βρήκαν, τους στραγγάλισαν και τα πτώματά τους τα έθαψαν χωριστά σε νεκροταφείο της πόλης Καράτσι.

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι έχουν συλληφθεί σε σχέση με τη διπλή αυτή ανθρωποκτονία, μεταξύ των οποίων ο πατέρας του νεαρού άνδρα, αλλά πολλοί εξακολουθούν να διαφεύγουν, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που νοίκιαζε το νεαρό ζευγάρι είχε ενημερώσει τις δυνάμεις ασφαλείας για την εξαφάνισή τους, αφού δεν τους είχε δει για τρεις συνεχόμενες ημέρες. Όταν επέστρεψε στο σπίτι ανακάλυψε ίχνη αίματος.

«Η νεκροψία έδειξε ότι το ζευγάρι στραγγαλίστηκε», δήλωσε ο γιατρός Ροχίνα Χάσαν. Στη συνέχεια οι σοροί τους τοποθετήθηκαν σε σακούλες απορριμμάτων και θάφτηκαν σε ένα νεκροταφείο, σε ξεχωριστούς τάφους, χωρίς να γίνει τελετή ή προσευχές.

«Οι δύο σκοτώθηκαν στο όνομα της τιμής», σχολίασε ο αξιωματικός της αστυνομίας Κάσιμ Χαμίντ. Σύμφωνα με τις έρευνες, το ζευγάρι σκότωσαν πολλοί συγγενείς τους.