ΚΟΣΜΟΣ

Έξαλλος ο Πούτιν: «Αν μου ξαναμιλήσεις θα σε τσακίσω»

Έξαλλος ο Πούτιν: «Αν μου ξαναμιλήσεις θα σε τσακίσω»

Άστραψε και βρόντηξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ένα άγνωστο επεισόδιο ανάμεσα στον Ρώσο και τον Γάλλο πρώην πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί δίνει στη δημοσιότητα ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης.

Το περιστατικό συνέβη το 2007. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ντοκιμαντέρ το βίντεο του οποίου προήλθε από το YouTube, θέλει τον Νικολά Σαρκοζί να προσπαθεί να μειώσει τον Ρώσο τότε ομόλογό του στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν, κατά το πρώτο ταξίδι του νεοεκλεγέντα Γάλλου Προέδρου στη Ρωσία.

Ο Σαρκοζί φέρεται να έκανε το λάθος να μιλήσει με απαξιωτικό ύφος στον Πούτιν, γεγονός που εξόργισε τον Ρώσο Πρόεδρο. «Αν ξαναμιλήσεις έτσι θα τσακίσω εσένα και την χώρα σου!», φέρεται να του απάντησε.

«Οι φραστικές προσβολές προς τον Νικολά Σαρκοζί από τον Πούτιν είναι άκρως ταπεινωτικές», δήλωσε ο δημοσιογράφος που συνόδευε τον Γάλλο πρόεδρο στο ταξίδι.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την συνάντηση, ο Σαρκοζί ήταν εμφανώς ανήσυχος αλλά έκανε λόγο για συνάντηση σε καλό κλίμα και οι δημοσιογράφοι τότε απέδωσαν την ασυνήθιστη συμπεριφορά του σε «μέθη», αν και ο Σαρκοζί δεν πίνει ποτέ αλκοόλ.

Σχετικές ειδήσεις