ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Σκότωσε τη γυναίκα του κι έκρυψε το πτώμα της σε ψυγείο για τρεις μήνες

Σοκ: Σκότωσε τη γυναίκα του κι έκρυψε το πτώμα της σε ψυγείο για τρεις μήνες

Τη δολοφονία της γυναίκας του ομολόγησε στο δικαστήριο την Τετάρτη (29/11) ένας άνδρας από την Κίνα

Ο 30χρονος Zhu Xiaodong αντιμετωπίζει κατηγορίες για στραγγαλισμό της γυναίκας του Yang Liping στις 18 Οκτωβρίου του 2016, στο σπίτι τους στη Σαγκάη, ύστερα από έναν καβγά, όπως μεταδίδει η chinadaily.

Μετά τη δολοφονία, έκρυψε το πτώμα της σε ψυγείο στο μπαλκόνι για 105 ημέρες. Παράλληλα, εμφανιζόταν σαν να ήταν η γυναίκα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έστελνε γραπτά μηνύματα στους γονείς της και σε φίλους.

Ο 30χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία την 1η Φεβρουαρίου αφότου κάλεσε τους γονείς του για δείπνο και ομολόγησε την ενοχή του.

Στο δικαστήριο, ο Zhu ομολόγησε και δήλωσε έτοιμος να δεχθεί κάθε τιμωρία που προβλέπει ο νόμος.

Μετά το θάνατο της Yang, η οικογένειά της ανακάλυψε πως η ίδια και ο σύζυγός της είχαν κάνει αίτηση διαζυγίου. Δύο εβδομάδες πριν τον φόνο, ο Zhu είχε αγοράσει βιβλία για θανάτους και φόνους αλλά και το ψυγείο που αργότερα χρησιμοποίησε για να κρύψει το πτώμα της. Ο ίδιος πάντως υποστήριξε πως το είχε αγοράσει για να αποθηκεύει κρέας για τα ερπετά, που είχε ως κατοικίδια.

Τελικά, τον περασμένο Οκτώβριο, το ζευγάρι αποφάσισε να μην πάρει διαζύγιο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο άνδρας παραδέχθηκε πως είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις.

Μετά το θάνατο της Yang, ο 30χρονος χρησιμοποίησε την πιστωτική της κάρτα για να αγοράσει είδη πολυτελείας, για καθημερινά έξοδά του αλλά και ταξίδια στην Κίνα και στο εξωτερικό, ξοδεύοντας συνολικά 200.000 γουάν. Είχε χρησιμοποιήσει και την ταυτότητά της για να κάνει τσεκ ιν σε ξενοδοχεία, συνοδευόμενος από διαφορετικές γυναίκες.

Σχετικές ειδήσεις