ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στη Βρετανία: Τζιχαντιστές απειλούν με μακελειό το Λονδίνο και τη βασίλισσα Ελισάβετ (Pics)

Τρόμος στη Βρετανία: Τζιχαντιστές απειλούν με μακελειό το Λονδίνο και τη βασίλισσα Ελισάβετ (Pics)

Επιθέσεις «μοναχικών λύκων» την περίοδο των γιορτών ζητά από επίδοξους τρομοκράτες ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του Ισλαμικού Κράτους(ISIS).

Διαδικτυακό γκρουπ ανταλλαγής μηνυμάτων, με περίπου 1.800 μέλη, υπό την ονομασία «Στρατός των Μουτζαχεντίν» που πρόσκειται στο ISIS, ζήτησε από επίδοξους τρομοκράτες να προβούν σε χτυπήματα «μοναχικών λύκων».

nintchdbpict000370928547

Η νέα αφίσα που κυκλοφόρησε ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του ISIS δείχνει έναν βαριά οπλισμένο τζιχαντιστή να περπατάει στην πολυσύχναστη Oxford Street, έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Λονδίνου, ενώ στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία αναγράφεται «από εδώ και στο εξής θα εξαπολύουμε επίθεση και δε θα μας επιτίθενται».

nintchdbpict0003709328211

Όμως οι απειλές αυτή φορά περιλαμβάνουν και την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία απεικονίζεται αιματοβαμμένη, μαζί με ένα μαχαίρι και φόντο τη βρετανική σημαία, καθώς στη λεζάντα αναγράφεται «υπό παρακολούθηση… σύντομα».

Υπενθυμίζεται ότι η απειλή εναντίον της βασιλικής οικογένειας συμπίπτει χρονικά με την ανακοίνωση του αρραβώνα του Πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μάρκλ.

Όμως, δεν είναι μόνο το Λονδίνο που αποτελεί στόχο της βίαιης προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) αλλά και οι πόλεις της Ρώμης και της Νέας Υόρκης.

nintchdbpict000370932823

Η αφίσα που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα δείχνει έναν τζιχαντιστή ντυμένο Άγιο Βασίλη να κουβαλάει ένα σάκο με δυναμίτη σε μια γεμάτη από κόσμο Times Square με την υποσημείωση: «Θα συναντηθούμε τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη ... σύντομα».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το ISIS απείλησε με επίθεση και τον Πάπα στην Πόλη του Βατικανού.

Πηγή: The Sun

Σχετικές ειδήσεις