ΚΟΣΜΟΣ

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί Τραμπ και Νετανιάχου: Θα χυθεί αίμα (pics)

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί Τραμπ και Νετανιάχου: Θα χυθεί αίμα (pics)

Μία ημέρα μετά τη νέα επίθεση σε τερματικό σταθμό λεωφορείων στη Νέα Υόρκη,το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέοπροπαγανδιστικό υλικό

Μάλιστα, περιλαμβάνει απειλές κατά του προέδρου των ΗΠΑ και του πρωθυπουργού του Ισραήλ, ενώ καλεί «μοναχικούς λύκους» να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στις ΗΠΑ, αλλά και σε άλλα μέρη του πλανήτη.

Σε αφίσα που δημοσιεύθηκε στη γνωστή προπαγανδιστική ιστοσελίδα τους, απεικονίζεται ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, να είναι γονατιστοί φορώντας στολές φυλακισμένων, μπροστά από έναν εκτελεστή των τζιχαντιστών, με φόντο το τέμενος Al-Aqsa στην Ιερουσαλήμ πάνω στο οποίο κυριαρχεί η σημαία του ISIS, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Παράλληλα, στο νέο υλικό που κυκλοφόρησαν περιλαμβάνονται αφίσες, οι οποίες απεικονίζουν έναν ελεύθερο σκοπευτή να βάζει στο στόχαστρό του την Καλιφόρνια, αλλά και το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον να έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Τέλος, σε αφίσα δείχνουν τις συνέπειες από την επίθεση οχήματος κατά πεζών και ποδηλατών στο Μανχάταν τον περασμένο μήνα, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο οκτώ ανθρώπων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφιών: Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις