ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός σε αεροδρόμιο: Τον ανάγκασαν να αλλάξει μπλούζα - Δείτε γιατί

Χαμός σε αεροδρόμιο: Τον ανάγκασαν να αλλάξει μπλούζα - Δείτε γιατί
pixabay

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρέθηκε η οικογένεια του 10χρονου Stevie Lucas από τη Νέα Ζηλανδία, όταν στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ τους ενημέρωσαν ότι ο μικρός δεν μπορούσε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο εξαιτίας… της στάμπας που είχε το μπλουζάκι του.

Ο μικρός Stevie, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, είχε πάει στη Νότια Αφρική προκειμένου να επισκεφθεί τους παππούδες του.

Οι γονείς του 10χρονου, Steve και Marga, υποστηρίζουν ότι οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αεροδρομίου τους ενημέρωσαν ότι ο Stevie δε μπορούσε να ταξιδέψει φορώντας το συγκεκριμένο μπλουζάκι, καθώς υπήρχε κίνδυνος η στάμπα που αυτό έφερε να προκαλέσει… ανησυχία στους συνεπιβάτες του.

Δείτε στην gallery τη στάμπα που είχε το μπλουζάκι του 10χρονου:

Εικόνες από το σύστημα ασφαλείας του αεροδρομίου του Γιοχάνεσμπουργκ δείχνουν τον 10χρονο Stevie να γυρίζει την μπλούζα του από την ανάποδη και να τη ξαναφοράει, προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει μαζί με την οικογένεια του.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου υποστήριξαν ότι έχουν δικαίωμα επέμβασης σε περιστατικά που κρίνουν ότι θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τους ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης να τους δημιουργήσαν αίσθημα ανησυχίας.

Σύμφωνα με την Mirror, οι γονείς του μικρού Stevie, μετά το περιστατικό, επικοινώνησαν και με την αεροπορική εταιρεία και ζήτησαν περεταίρω εξηγήσεις για τα μέτρα που τηρήθηκαν στην περίπτωση του γιου τους. Η εταιρεία απάντησε ότι θα ανταποκριθεί στο αίτημά τους αφού ενημερωθεί για το περιστατικό, ενώ η διοίκηση του αεροδρομίου δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: «Κλείδωσε» - Δείτε πότε θα μπουν στο λογαριασμό σας τα 700 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις