ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Πήγαν διακοπές εν μέσω κορονοϊού - Πού τους βρήκαν ένα μήνα μετά (pics)

Απίστευτο: Πήγαν διακοπές εν μέσω κορονοϊού - Πού τους βρήκαν ένα μήνα μετά (pics)
Viral Press

Ζευγάρι από τη Ρωσία πήρε την απόφαση να πάει για διακοπές στην εξωτική Ταϊλάνδη, ωστόσο δεν υπολόγισε τον φονικό κορονοϊό.

Όπως διηγείται το ζευγάρι, έφτασε από τη Ρωσία πριν από δύο μήνες στην Ταϊλάνδη για διακοπές. Καθώς όμως ο φονικός κορονοϊός θέριζε ζωές σε Αμερική και Ευρώπη, η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε το κλείσιμο των ξενοδοχείων, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς κατάλυμα.

Και κάπου εκεί έρχεται μοιραία η ερώτηση γιατί δεν θέλησε να επικοινωνήσει με την πρεσβεία του στην Ταϊλάνδη, αλλά επέλεξε κάτι... ακραίο!

Τι ακραίο έκανε; Μετά τον διωγμό του από το ξενοδοχείο, το ζευγάρι πήρε τα πράγματά του και μετακόμισε σε... μία σπηλιά στην περιοχή Tonsai Bay της Ταϊλάνδης!

Δείτε εικόνες από το προσωρινό τους κατάλυμα:

Όπως περιέγραψε στην Αστυνομία που τους εντόπισε, άναβε φωτιές για να ζεσταθεί και έτρωγε αποφάγια. Οι δύο τουρίστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθησαν σε τεστ για κορονοϊό, το οποίο ήταν αρνητικό.

Επικοινώνησε, έστω και αργά, με την ρωσική πρεσβεία και επέμενε να μείνει στην Ταϊλάνδη, καθώς τα κρούσματα στη Ρωσία, ολοένα και αυξάνονται. Το νεαρό, ζευγάρι τελικά μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο, όπου παραμένει ανοιχτό για να φιλοξενεί τουρίστες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι εξαιτίας του Covid-19.

Πηγή: thesun

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος