ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Οι κανίβαλοι της Ινδίας - Τρώνε ανθρώπινη σάρκα και πίνουν αίμα

Φρίκη: Οι κανίβαλοι της Ινδίας - Τρώνε ανθρώπινη σάρκα και πίνουν αίμα
Ινδία, φωτογραφία αρχείου.
AP Photo/Rajesh Kumar Singh

Ένα οδοιπορικό στο μακρινό και άγριο Varanasi όπου ζουν οι Aghori.

Η ύπαρξή τους χάνεται στο πέρασμα των χρόνων. Οι δοξασίες και οι μύθοι που τους περιβάλλουν είναι αμέτρητοι. Οι Aghori, οι τελευταίοι κανίβαλοι της Ινδίας, δέχθηκαν για 24 ώρες κοντά τους έναν φωτογράφο.

Ο Jan Skwara από το Pruszkow της Πολωνίας ταξίδεψε στο μακρινό Varanasi, το χωριό όπου ζουν οι Aghori, μια σέκτα η οποία δέχεται κοντά της μόνο όσους απαρνιούνται τις σαρκικές απολαύσεις, επιλέγοντας ένα πιο πνευματικό μονοπάτι.

Οι Aghori έχουν ένα τελετουργικό το οποίο συνδέεται άμεσα με τον θάνατο και τον κανιβαλισμό. Ενώ λατρεύουν την θεά Σίβα, οι πρακτικές τους πολλές φορές πηγάζουν από τον Ινδουισμό.

«Oι Aghori ζουν ανάμεσα στην ζωή και τον θάνατο», δήλωσε ο Jan.

«Συνήθως ζουν κοντά σε κρεματόρια και μαζεύουν 'ανθρώπινο λάδι' από τα πτώματα. Έχουν το δικό τους σύστημα πίστης, το οποίο χτίστηκε προσφέροντας στον Θεό τους ενώ καταναλώνουν μολυσμένα πράγματα, όπως σάρκα και τοξίνες», πρόσθεσε!

Αρκετά μέλη των Aghori επιλέγουν να ζήσουν σε πιο νορμάλ πλαίσια, ενώ οι πλέον σκληροπυρηνικοί ζουν απομονωμένοι και τρέφονται από πτώματα, χρησιμοποιώντας τα κρανία για ποτήρια!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στον Υμηττό: Νεκρός ο 54χρονος που αγνοείτο

Σχετικές ειδήσεις