ΚΟΣΜΟΣ

H δεύτερη ξανθιά «μυστήριο» του Concordia

H δεύτερη ξανθιά  «μυστήριο» του Concordia

Πιο περίπλοκη γίνεται η υπόθεση του ναυαγίου του Costa Concordia εξαιτίας του οποίου 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλοι 20 αγνοούνται.


Αφού έγινε γνωστή η ταυτότητα της γυναίκας μυστήριο που ήταν μαζί με τον καπετάνιο, Φραντσέσκο Σκετίνο, στη γέφυρα του πλοίου τη στιγμή της μοιραίας πρόσκρουσης, τώρα, μια δεύτερη ξανθιά εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Ενδεχομένως να είναι το «πρόσωπο κλειδί» για τα όσα διαδραματίστηκαν το μοιραίο βράδυ της Παρασκευής στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα La Repubblica αποκαλύπτει ότι η δεύτερη ξανθιά «μυστήριο» είναι δικηγόρος και ο άνθρωπος στον οποίο ο Σκετίνο έδωσε το λάπτοπ του λίγο πριν εγκαταλείψει το πλοίο. Οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι στον υπολογιστή υπάρχουν στοιχεία για το δυστύχημα.

Φυσικά μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση έρχονται να προστεθούν και τα σενάρια περί ύπαρξης λαθρομεταναστών μέσα στο Costa Concordia.
Μάλιστα ο εντοπισμός της σορού μιας γυναίκας από την Ουγγαρία, του 13ου θύματος του ναυαγίου έκανε πιο ισχυρές τις υποψίες των αρχών καθώς το όνομά της δεν υπήρχε σε καμία από τις λίστες των επιβατών.