ΚΟΣΜΟΣ

Δύσκολες ώρες για την Μαράια Κάρεϊ: Η σεξουαλική κακοποίηση και οι σατανιστικές τελετές

Δύσκολες ώρες για την Μαράια Κάρεϊ: Η σεξουαλική κακοποίηση και οι σατανιστικές τελετές

Η σιωπή της Μαράια Κάρει...

Ένα οικογενειακό σκάνδαλο απασχολεί την ντίβα της ποπ Μαράια Κάρει. Συγκεκριμένα, αγωγή κατά της μητέρας της, Πατρίτσια κατέθεσε το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας Κάρει και αδερφή της διάσημης ποπ σταρ, Άλισον η οποία ισχυρίζεται ότι από την ηλικία των 10 ετών κακοποιήθηκε σεξουαλικά και συστηματικά από άγνωστους σε εκείνη άντρες, με την προτροπή και ενθάρρυνση της μητέρας της που την ανάγκαζε συγχρόνως να παρακολουθεί σατανιστικές τελετές με σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail η 57χρονη σήμερα Άλισον, σε αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον της μητέρας της Πατρίτσια, αναφέρει ότι υποφέρει από ισχυρό μετατραυματικό στρες και κατάθλιψη ως απόρροια των εφιαλτικών εμπειριών της ως παιδί ενώ η ίδια κατέφυγε στην χρήση σκληρών ναρκωτικών και από το 1990 είναι φορέας του AIDS.

Δείτε την gallery:


Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Άλισον προέβη σε τέτοιου είδους εξομολογήσεις αφού σε μία συνέντευξή της το 2018 ισχυρίστηκε ότι μέλος της οικογένειάς της -χωρίς τότε να το κατονομάζει- συνήθιζε να την οδηγεί σε κάποιες περίεργες μαζώξεις όπου την ανάγκαζε να συνευρεθεί σεξουαλικά με προσκυνητές καλυμμένους με κάπες.

Όλα τα παραπάνω εξωφρενικά περιγράφονται στα δικόγραφα που έχει καταθέσει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης η οργάνωση Child Victims Act στην οποία βρήκε καταφύγιο η Άλισον Κάρει για να στραφεί εναντίον της μητέρας της με αγωγή.

Για όλα αυτά, λοιπόν, καλεί τη μητέρα της να καταθέσει εντός 20 ημερών στην κλήτευσή της, απειλώντας την με αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Να σημειωθεί ότι η Μαράια δεν απάντησε ποτέ στους ισχυρισμούς της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Έκτακτα περιοριστικά μέτρα στον Πόρο