ΚΟΣΜΟΣ

Μυθικό: Ρεπόρτερ πλακώνεται με ρακούν έξω από τον Λευκό Οίκο (vid+pics)

Μυθικό: Ρεπόρτερ πλακώνεται με ρακούν έξω από τον Λευκό Οίκο (vid+pics)
Τα... λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν αναζήτησε ένα ρακούν έξω από τον Λευκό Οίκο
AP Images

«Θύμα»… επιδρομής από ρακούν έπεσε ένας ρεπόρτερ έξω από τον Λευκό Οίκο, στην προσπάθειά του να μεταδώσει τα τελευταία νέα σχετικά με την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ.

Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου από το πρωί της Τετάρτης (07/10), καθώς έξω από τον Λευκό Οίκο ένας ρεπόρτερ… πλακώθηκε με έναν ρακούν την ώρα που ήταν στον «αέρα».

«Φύγε, αααα…», φώναζε ο δημοσιογράφος στην προσπάθειά του να διώξει το ρακούν που είχε… μπει στο πλάνο, ενώ στη συνέχεια πέταξε προς το ζώο ένα μεγάλο αντικείμενο που βρήκε μπροστά του.

Ο δημοσιογράφος αναγκάστηκε να σταματήσει το ρεπορτάζ του, αφού το ρακούν συνέχισε να κατευθύνεται προς το μέρος του!

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η δεύτερη… εμφάνιση ενός ρακούν σε ρεπορτάζ του ίδιου δημοσιογράφου, τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Ο Τζο Τζονς, πάντως, ρεπόρτερ του CNN στον Λευκό Οίκο, ξεκαθάρισε πως «κανένα ζώο δεν πληγώθηκε στη διάρκεια των γυρισμάτων. Απλά πέταξα κάτι για να το τρομάξω».

Σε πολλούς, βέβαια, το περιστατικό αυτό ήρθε να θυμίσει μια παρόμοια ιστορία που έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο στην Ελλάδα. Τότε, ένα γουρούνι κυνηγούσε στον... αέρα πρωινής εκπομπής τον ρεπόρτερ ο οποίος μάταια προσπαθούσε να αποφύγει τον... συγχρωτισμό με το οικόσιτο ζώο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρηνεί η ΕΛ.ΑΣ.: Πέθανε και ο 24χρονος αστυνομικός που πήγε να βοηθήσει σε πυρκαγιά στον Άγιο Κοσμά