ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ και αναπάντητα ερωτήματα από το θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον

Σοκ και αναπάντητα ερωτήματα από το θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον

Τη στιγμή που η παγκόσμια κοινή γνώμη έχει «παγώσει» από την είδηση του θανάτου της μαύρης ντίβας Γουίτνεϊ Χιούστον, η λατρεμένη της κόρη εισάγεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η 18χρονη Μπόμπι Κριστίνα «λυγίζει» κάτω από την έντονη συναισθηματική φόρτιση και παρουσιάζει τάσεις αυτοκτονίας…

Η έφηβη παραδέχτηκε ότι αφότου έμαθε τα συνταρακτικά νέα, κατανάλωσε αλκοόλ και πήρε ηρεμιστικά χάπια που της προμηθευσε μια βοηθός της μητέρας της.

ptomawhitney

Μεταφορά του άψυχου σώματος της από τη σουίτα του ξενοδοχείου

lastpicturewhitney

Οι τελευταίες φωτογραφίες της 48χρονης Γ. Χιούστον πριν "σβήσει" για πάντα

Αργότερα, παπαράτσι κατέγραφαν στα καρέ τους εικόνες από την νεαρή να παραλαμβάνεται από νοσοκομειακό από το ίδιο ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς όπου η 48χρονη μητέρα της είχε αφήσει την τελευταία της πνοή ώρες νωρίτερα.

korihiouston
asthenoforoptoma

Το όχημα του ιατροδικαστή που παρέλαβε τη σορό της Χιούστον

Η ταλαιπωρημένη από τις καταχρήσεις σταρ, βρέθηκε νεκρή μέσα στη μπανιέρα της πολυτελούς σουίτας της με τον αριθμό 434 το περασμένο Σάββατο. Λέγεται ότι η ίδια «κολυμπούσε» μέσα σε δεκάδες χάπια…

whitneyhioustonkori

Ευτυχισμένες στιγμές με την αγαπημένη της κόρη

Η πορεία προς το θάνατο, ήταν λες προδιαγεγραμμένη: Λίγα 24ωρα πριν το άστρο της «σβήσει» για πάντα, εκείνη όδευε με μαθηματική ακρίβεια προς την ολική καταστροφή μετά και το «άγριο πάρτι» στο οποίο παραβρέθηκε με άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικά, παρέα με λιγοστούς φίλους…

adraswhiouston

Απαρηγόρητος ο πρώην σύζυγος, Μπόμπι Μπράουν

louloudiawhitney

Άδεια μπουκαλάκια από ηρεμιστικά και αγχολυτικά που βρέθηκαν στη μοιραία σουίτα πιστοποιούν ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον βάδιζε σε τεντωμένο σκοινί.

Tα ναρκωτικά εικάζεται πως έδρασαν ως υπνωτικά βυθίζοντάς την σε ένα βαθύ ύπνο μέσα στη μπανιέρα όπου και συνάντησε το θάνατο.

mantelawhitney
oikogeneiakoka

Συντετριμμένος από το χαμό της ντίβας είναι και ο πρώην σύζυγός της Μπόμπι Μπράουν. Ο επί 14χρόνια προβληματικός γάμος τους και η εξάρτηση τους από τις ναρκωτικές ουσίες ήταν για πολλούς η αρχή του τέλους για την 48χρονη αοιδό.

«Γουίτνεϊ σ’ αγαπώ», πρόλαβε και είπε μέσα σε αναφιλητά και σπαρακτικά ξεσπάσματα κατά τη διάρκεια συναυλίας του με τη μπάντα του New Edition.

paidihiouston
blackwhitney

Αργότερα παραλάμβανε την κόρη του από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και εξέδιδε ανακοίνωση στον Τύπο περί σεβασμού στο προσωπικό του δράμα…

Ανακοίνωση εξέδωσε και η οικογένεια της Χιούστον: «Είμαστε συντετριμμένοι για το χαμό της πολυαγαπημένης μας Γουίτνεϊ. Πρόκειται για τραγωδία και θα μας λείψει τρομερά. Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και τη συμπαράσταση του κόσμου και των φίλων»…