ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Μαχαίρωσε ζευγάρι 75 φορές και καταδικάστηκε σε 115 χρόνια φυλακή

Φρίκη: Μαχαίρωσε ζευγάρι 75 φορές και καταδικάστηκε σε 115 χρόνια φυλακή

Ο Γουίνστον Κορμπέτ εισέβαλε σε ένα σπίτι για να το ληστέψει όταν ήταν 16 ετών, το 2011 στην Ιντιάνα των ΗΠΑ.

Ο Κορμπέτ καταδικάστηκε σε 115 χρόνια φυλακή, καθώς κατά τη διάρκεια εκείνης της ληστείας μαχαίρωσε 75 φορές τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τη ζωή του κι εκείνη να τραυματιστεί βαριά.

Η επίθεση χαρακτηρίστηκε «σαδιστική» από τον ίδιο τον Κορμπέτ, που αρνείται την εμπλοκή του και δηλώνει αθώος. Εν τούτοις, η αστυνομία περισυνέλλεξε DNA του από το διαμέρισμα στο οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα.

Ο Γουίνστον Κορμπέτ

Το θύμα, ένας καθηγητής κολεγίου και η γυναςίκα του κοιμόντουσαν όταν ο 16χρονος τότε Κορμπέτ φαίνεται πως εισέβαλε στο σπίτι τους για να τους ληστέψει από ένα παράθυρο.

Πρώτα μαχαίρωσε πολλαπλώς τη γυναίκα, που βρισκόταν στο μπάνιο και κατόπιν τον άντρα της, στην κρεβατοκάμαρα. Και τα δύο θύματα είχαν δεχτεί 75 μαχαιριές, γεγονός που καταδεικνύει πως ο δολοφόνος αντλούσε ευχαρίστηση από αυτό που έκανε.

Η υπόθεση παρέμενε ανεξιχνίαστη επί επτά χρόνια, όταν σε τυχαίο έλεγχο προσήχθη ο Κορμπέτ, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν με το DNA που είχε βρεθεί στο διαμέρισμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.