ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δίνουν την πιο αποκαλυπτική συνέντευξη - Τι φοβάται το Παλάτι

Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δίνουν την πιο αποκαλυπτική συνέντευξη - Τι φοβάται το Παλάτι
ASSOCIATED PRESS

O πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ θα σπάσουν τη σιωπή τους, στην πρώτη συνέντευξη από τότε που απομακρύνθηκαν από τη βρετανική βασιλική οικογένεια, την οποία θα παραχωρήσουν στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον επόμενο μήνα.

Στις 7 Μαρτίου θα μιλήσουν για όλα στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία είναι και καλή τους φίλη.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, η συνέντευξη θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου. «Η Γουίνφρεϊ θα μιλήσει με τη Μέγκαν, τη δούκισσα του Σάσεξ, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που θα καλύπτει τα πάντα, από τη ζωή της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, τον γάμο της, τη μητρότητα, το φιλανθρωπικό έργο της έως το πώς διαχειρίζεται τη ζωή υπό ασφυκτική δημόσια πίεση», αναφέρει το CBS σε μια ανακοίνωση.

Η συνέντευξη θα επικεντρωθεί κυρίως στην δούκισσα του Σάσεξ που θα συζητήσει «τα πάντα, από το πώς είναι να μπαίνεις στη βασιλική οικογένεια, αλλά και για τον γάμο και την μητρότητα, την φιλανθρωπική εργασία και το πώς χειρίζεται την ζωή της υπό έντονη δημόσια πίεση».

Ο πρίγκιπας Χάρι θα καθίσει, στην συνέχεια, στο πλευρό της συζύγου του και οι δυο τους θα μιλήσουν για την απόφασή τους να μεταβούν στις ΗΠΑ μετά το Megxit αλλά και για τις «ελπίδες και τα όνειρά τους για την οικογένειά τους» αποκάλυψε εκπρόσωπος του CBS.

Τι φοβάται το Παλάτι

Οι αποκαλύψεις ανησυχούν το Παλάτι δεδομένου ότι μπορεί να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες της αναφερόμενης ρήξης του πρίγκιπα Χάρι με μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του αδερφού του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Αυτή είναι η τάση για τον υπόλοιπο Φεβρουάριο μετά την «Μήδεια»