ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Τα άγνωστα τηλεφωνήματα στη βασίλισσα Ελισάβετ πριν την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Η Μέγκαν και ο Χάρι με τον γιο τους, Άρτσι
AP

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο γιος της με τον πρίγκιπα Χάρι, Άρτσι, μίλησαν στο τηλέφωνο με τη βασίλισσα Ελισάβετ πριν την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, δήλωσε πηγή στο People.

«(Η Μέγκαν) ξέρει πως το ταξίδι στην Αγγλία ήταν δύσκολο για τον Χάρι. Δεν ήθελε να αφήσει αυτήν και τον Άρτσι μόνους» είπε η εν λόγω πηγή.

Αν και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν σε θέση να παραστεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου το Σάββατο, είχε επικοινωνία με τη βασίλισσα πριν την τελετή. Η δούκισσα του Σάσεξ παρακολούθησε την κηδεία από το σπίτι της στο Μοντεσίτο, καθώς ο γιατρός δεν της επέτρεπε να ταξιδέψει σε αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης της (περιμένει το δεύτερό της παιδί, ένα κοριτσάκι, το καλοκαίρι).

«Η Μέγκαν μίλησε με τον Χάρι πριν την κηδεία του παππού του» είπε η συγκεκριμένη πηγή στο People. «Η Μέγκαν και ο Άρτσι μίλησαν επίσης με τη βασίλισσα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα».

Τον Φεβρουάριο ο Χάρι είπε πως η οικογένεια είχε βιντεοκλήσεις με τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο κατά την πανδημία. «Και οι δύο παππούδες μου χρησιμοποιούν το Zoom» είπε ο Χάρι στον Τζέιμς Κόρντεν. «Έχουν δει τον Άρτσι να τρέχει στον χώρο».

Η επιστροφή του Χάρι στη Βρετανία για την κηδεία την προηγούμενη εβδομάδα είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει τη Μέγκαν και τον δύο περίπου ετών γιο τους, Άρτσι, στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια και να τεθεί σε καραντίνα για ημέρες στο Frogmore Cottage, το σπίτι όπου έμενε με τη Μέγκαν πριν μετακομίσουν στις ΗΠΑ, το οποίο εξακολουθούν να διατηρούν ως «βάση» στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, «η Μέγκαν και ο Χάρι είναι καθημερινά σε επαφή...ξέρει ότι το ταξίδι στην Αγγλία ήταν δύσκολο για τον Χάρι. Δεν ήθελε να αφήσει τη Μέγκαν και τον Άρτσι μόνους. Η Μέγκαν τον διαβεβαιώνει κάθε μέρα πως είναι καλά. Δεν θέλει να ανησυχεί».

Μετά από έναν χρόνο απόστασης, ο Χάρι, που επέστρεψε στην Καλιφόρνια την Τρίτη, είχε επανένωση με τον αδελφό του, Ουίλιαμ, στην κηδεία.

Οι δύο αδελφοί μάλλον δεν θα συναντηθούν ξανά πριν τον Ιούλιο, όταν θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος προς τιμήν της εκλιπούσας μητέρας τους, Νταϊάνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση εκτός νομού: Πότε και για ποιους επιτρέπεται – Τα δικαιολογητικά