ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στην Αγγλία: Τεμάχισε τη γυναίκα του επειδή ήταν πάλι έγκυος

Σοκ στην Αγγλία: Τεμάχισε τη γυναίκα του επειδή ήταν πάλι έγκυος

Συγκλονιστική είναι η είδηση που έρχεται από την Αγγλία, σύμφωνα με την οποία ένας άνδρας σκότωσε και τεμάχισε το άψυχο κορμί της συζύγου του. Ο λόγος; Επειδή ήταν έγκυος για δέκατη φορά!

Ο άνδρας που βρίσκεται πίσω από την φρικτή δολοφονία ονομάζεται Καρλ Μπέρμπαν και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το Δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ, ο 24χρονος άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου με ένα σφυρί την μητέρα εννιά παιδιών και σύζυγό του, Σάουνα Λι. Ωστόσο, δεν σταμάτησαν εδώ οι φρικτές πράξεις του. Ο Μπέρμπαν πήρε το άψυχο σώμα της και με ένα κλαδευτήρι το τεμάχισε και το πέταξε στα σκουπίδια.

Μάλιστα, εικάζεται ότι οι σακούλες αποτεφρώθηκαν μαζί με τα υπόλοιπα οικιακά απορρίμματα της γειτονιάς.

Η σορός της άτυχης γυναίκας δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής από τις Αστυνομικές Αρχές.

«Τη βοήθησα να... αυτοκτονήσει»

Σοκ, ωστόσο, αποτελούν και τα όσα υποστήριξε ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο 24χρονος άνδρας, ο οποίος στην αρχή είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, έσπασε τελικά τη σιωπή του και ομολόγησε την ενοχή του.

Όπως υποστήριξε η δολοφονία αποτελούσε στη πραγματικότητα υποβοηθούμενη αυτοκτονία. Η Σάουνα Λι είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να την σκοτώσει.

Μετά την ομολογία του, ο Μπέρμαν εισήχθη στη μονάδα ψυχικής υγείας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Caludon Centre, όπου και υπεβλήθη σε εξετάσεις.