ΚΟΣΜΟΣ

HΠΑ: Συνελήφθη σερίφης επειδή γρονθοκόπησε έφηβη σε αγώνα μπάσκετ

HΠΑ: Συνελήφθη σερίφης επειδή γρονθοκόπησε έφηβη σε αγώνα μπάσκετ

Ο σερίφης μίας κομητείας στο Κεντάκι των ΗΠΑ – ο κορυφαίος αξιωματούχος επιβολής του νόμου στην περιοχή- συνελήφθη από τους…υφιστάμένούς του επειδή έριξε γροθιά σε έναν αγώνα μπάσκετ κοριτσιών γυμνασίου, όπου ήταν βοηθός προπονητή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 3 Δεκεμβρίου, καθώς η κομητεία του έπαιζε αγώνα μπάσκετ με την κομητεία Perry. Το βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει έναν καβγά στο γήπεδο, με τον σερίφη-προπονητή να τρέχει από τον πάγκο της ομάδας του στην άκρη. Μέσα στο χάος, φαίνεται να χτυπά μια παίκτρια.

Ο σερίφης και βοηθός προπονητής των Owsley County Lady Owls, Μπρεντ Λιντς φέρεται να χτύπησε μία παίκτρια της αντίπαλης ομάδας κατά τη διάρκεια μιας έντονης διαμάχης για το παιχνίδι.

Σύμφωνα με το δίκτυο Lex18, ο οξύθυμος σερίφης κατηγορείται για επίθεση τέταρτου βαθμού επειδή χτύπησε ανήλικη στο πρόσωπο. Κρατείται στην περιφερειακή φυλακή Three Forks. Σύμφωνα με το TMZ, ο Λιντς μπορεί να αντιμετωπίσει έως και ένα χρόνο φυλάκιση, οπως επίσης και πρόστιμο εάν καταδικαστεί.

Ο Λιντς φέρεται να έχει καθαιρεθεί από τη θέση του προπονητή μπάσκετ και δεν είναι σαφές ποια είναι η κατάσταση στο γραφείο του. Η κομητεία Oswley έχει πληθυσμό 4.442 άτομα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αλεξανδρούπολη: 29χρονη πέθανε μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι για το βάρος, οι απιστίες και το «την άκουσα» από την επιτυχία

Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα: Αντί για μασάζ έκαναν ερωτικά ραντεβού