ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Επτά οι νεκροί απο την έκρηξη σε κτήρια στην πόλη Ραβανούσα της Σικελίας

Tραγωδία στη Σικελία, οπου επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
Tραγωδία στη Σικελία, οπου επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Ανέβηκε ο απολογισμός των θυμάτων απο την έκρηξη σε κτήρια στη Σικελία. Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωήν τους, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό.

Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν χθες, Κυριακή, άλλα τέσσερα πτώματα από τα συντρίμμια κτιρίων σε πόλη της Σικελίας, τα οποία κατέρρευσαν ή υπέστησαν ζημιές από έκρηξη που μπορεί να οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου, ανεβάζοντας σε επτά τον επίσημο απολογισμό των νεκρών, ανακοίνωσε η ιταλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας.

«Οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα» για να βρεθούν άλλοι δύο άνθρωποι που αγνοούνται μετά την έκρηξη, η οποία κατέστρεψε ή προκάλεσε ζημιές το Σάββατο το βράδυ σε τέσσερις πολυκατοικίες στην πόλη Ραβανούσα, στο νότιο τμήμα της Σικελίας, πρόσθεσε η περιφερειακή υπηρεσία της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της Σικελίας σε μήνυμά της στο Facebook.

«Είναι μια πρωτοφανής τραγωδία» είπε ο δήμαρχος της Ραβανούσα. Οι διασωθέντες δήλωσαν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι «άκουσαν μια τρομερή βοή, και αμέσως μετά γκρεμίστηκε το πάτωμα και τους καταπλάκωσε το ταβάνι του σπιτιού τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρονική απογραφή... τέλος από σήμερα - Τι θα γίνει με τις κυρώσεις και με όσους δεν απογράφηκαν

Κορονοϊός: Πότε θα γίνει η τέταρτη δόση του εμβολίου – Η εκτίμηση της Ματίνας Παγώνη

Η Φάρμα: «Έσπασε» ο Ψωμιάδης – «Δεν φανταζόμουν ότι στα τελευταία χρόνια της ζωής μου...» (vid)