ΚΟΣΜΟΣ

Κρις Μπράουν: Κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε γυναίκα σε γιοτ

Κρις Μπράουν: Κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε γυναίκα σε γιοτ
ASSOCIATED PRESS

Ο τραγουδιστής Κρις Μπράουν κατηγορείται ότι νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλική γυναίκα σε γιοτ στο Μαϊάμι.

Το θύμα καταγγέλλει ότι ο 32χρονος Κρις Μπράουν τη νάρκωσε και τη βίασε σε γιοτ στο Μαϊάμι, όπου και βρισκόταν δεμένο στη μαρίνα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, η γυναίκα που επέλεξε να μην αποκαλύψει την ταυτότητά της, κατέθεσε αγωγή 20 εκατ. δολαρίων για ηθική και σωματική βλάβη. Στην αγωγή που κατέθεσε ισχυρίζεται ότι ο Chris Brown έριξε ναρκωτική ουσία στο ποτό της και τη βίασε.

Ειδικότερα, όταν έφτασε εκεί στις 30 Δεκεμβρίου 2020, η γυναίκα τονίζει ότι ο Κρις την πλησίασε και τη ρώτησε αν ήθελε ένα ποτό, κάνοντάς της νόημα προς την κουζίνα στο γιοτ. Στα έγγραφα, ισχυρίζεται ότι μπήκε στην κουζίνα με τον Κρις Μπράουν, όπου της έδωσε ένα κόκκινο φλιτζάνι με ένα ανάμεικτο ποτό και άρχισαν να μιλάνε. Αφού γέμισε το φλιτζάνι της για δεύτερη φορά, ισχυρίζεται ότι άρχισε να νιώθει «μια ξαφνική, ανεξήγητη αλλαγή στη συνείδηση».

Σύμφωνα με τη μήνυση, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ένιωθε επίσης «αποπροσανατολισμένη, σωματικά ασταθής και άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της» ... και τότε ήταν που λέει ότι ο Κρις την οδήγησε σε ένα υπνοδωμάτιο ενώ ήταν «ναρκωμένη» όπου τη βίασε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.