ΚΟΣΜΟΣ

Η ιερόδουλη που διέσυρε τους πράκτορες του Ομπάμα

Η ιερόδουλη που διέσυρε τους πράκτορες του Ομπάμα

Αυτή είναι η γυναίκα που έγινε η αιτία για να αποκαλυφθεί το ροζ σκάνδαλο με τους πράκτορες του Ομπάμα και τις Κολομβιανές ιερόδουλες.

Η ταυτότητα της Κολομβιανής «Ντάνια» έγινε γνωστή μαζί με τα ονόματα των δύο Αμερικανών πρακτόρων, οι οποίοι αντί να προετοιμάζουν την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στην Κολομβία, αναζητούσαν ερωτικές υπηρεσίες από ιερόδουλες.

Η Ντάνια, μητέρα ενός 9χρονου αγοριού, έσπασε τη συμφωνία σιωπής που είχε κάνει με έναν από τους Αμερικανούς πράκτορες, όταν αυτός, μετά την ερωτική πράξη, αρνήθηκε να της δώσει τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει. Ο πράκτορας έδινε μόνο 30 δολάρια από τα 800 δολάρια που είχε ζητήσει η 24χρονη ιερόδουλη.

dania-colombia

Η Ντάνια υποστηρίζει ότι συνάντησε τους Αμερικανούς πράκτορες σε μια ντισκοτέκ. «Μου είπαν ότι ήταν με τον Ομπάμα», ανέφερε στην εφημερίδα «New York Times», αναφερόμενη στο περιστατικό. Επίσης, χαρακτήρισε τους πράκτορες «πολύ διακριτικούς».

Η 24χρονη συμφώνησε να κάνει σεξ με έναν από τους Αμερικανούς έναντι αμοιβής 800 δολαρίων. Το επόμενο πρωί όμως οι δύο τους καυγάδισαν για τα χρήματα. Ο πράκτορας έδινε 30 δολάρια αντί 800 που είχαν συμφωνήσει.

«Του είπα, 'Μωρό μου, τα λεφτά μου'». Τελικά, η Ντάνια του απέσπασε 225 δολάρια.

dania3

Αρχικά, 11 πράκτορες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Από αυτούς 3 εκδιώχθηκαν από την υπηρεσία, όπως μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο ABC News. Εκτός από τις κατηγορίες «απρεπούς συμπεριφοράς», κάποιοι ερευνώνται και για χρήση αλκοόλ και απαγορευμένων ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε επίσης:

«Ροζ» σκάνδαλο καίει τους πράκτορες του Ομπάμα